Închide meniul

Două meciuri de foc pentru Benny! Românul se bate cu două nume mari în mai puțin de 2 luni

Florian Ceafalău Publicat: 6 iulie 2022, 10:11

Reclamă
Două meciuri de foc pentru Benny! Românul se bate cu două nume mari în mai puțin de 2 luni

Două meciuri de foc pentru românul Benny Adegbuyi. Acesta se bate în Glory, iar apoi în Mega Fight Arena, cu doi sportivi de renume.

Profimedia

Două meciuri grele pentru Benny în această vară/toamnă. Acesta se bate mai întâi cu Jamal Ben Saddik, marocanul care i-a administrat o înfrângere în 2018. Meciul de atunci a lăsat urme în orgoliul lui Benny, care dorește o revanșă cu greul din Maroc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi vor lupta pe 20 august, în gala Glory 81 din Dusseldorf. Dacă va câștiga, Benny va lupta apoi cu Antonio Plazibat, cel de la care are, de asemenea, de luat o revanșă. Meciul cu croatul ar urma să aibă loc în aceeași gală cu super confruntarea Badr Hari vs Overeem 3, pe 8 octombrie.

Două meciuri grele: cu Ben Saddik și cu Plazibat / Hron

Altfel, Benny va lupta pe aceeași dată dar în altă promoție, cu Tomas Hron. Cehul are o listă lungă de români, învingându-i pe Andrei Stoica, Moroșanu și Sebastian Ciobanu, și fiind învins de Daniel Ghiță.

Oricum ar fi, Benny are două meciuri de foc în mai puțin de 2 luni. Românul poate folosi momentul pentru a se propulsa iar într-un meci de titlu mondial, acolo unde așteaptă campionul neînvins Rico Verhoeven.

Meciul anului are loc în octombrie în Glory!

Badr Hari vs Overeem 3 are loc în toamnă, pe 9 octombrie. Cei doi se bat la Arnhem, în Olanda. Confruntarea va fi una extrem de tensionată, ambii fiind cunoscuți pentru temperamentul lor ”ascuțit”.

Reclamă

De altfel, la ultimul meci al lui Badr Hari a ieșit o bătaie generală în tribune. Fanii au invadat zona ringului în meciul marocanului cu Wrzosek. Huliganii polonezi veniți la meci au fost provocați, iar incidentele au dus la suspendarea meciului și a galei cu totul.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și