Închide meniul

Două meciuri de foc pentru Benny! Românul se bate cu două nume mari în mai puțin de 2 luni

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 6 iulie 2022, 10:11

Două meciuri de foc pentru Benny! Românul se bate cu două nume mari în mai puțin de 2 luni

Două meciuri de foc pentru românul Benny Adegbuyi. Acesta se bate în Glory, iar apoi în Mega Fight Arena, cu doi sportivi de renume.

Profimedia

Două meciuri grele pentru Benny în această vară/toamnă. Acesta se bate mai întâi cu Jamal Ben Saddik, marocanul care i-a administrat o înfrângere în 2018. Meciul de atunci a lăsat urme în orgoliul lui Benny, care dorește o revanșă cu greul din Maroc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi vor lupta pe 20 august, în gala Glory 81 din Dusseldorf. Dacă va câștiga, Benny va lupta apoi cu Antonio Plazibat, cel de la care are, de asemenea, de luat o revanșă. Meciul cu croatul ar urma să aibă loc în aceeași gală cu super confruntarea Badr Hari vs Overeem 3, pe 8 octombrie.

Două meciuri grele: cu Ben Saddik și cu Plazibat / Hron

Altfel, Benny va lupta pe aceeași dată dar în altă promoție, cu Tomas Hron. Cehul are o listă lungă de români, învingându-i pe Andrei Stoica, Moroșanu și Sebastian Ciobanu, și fiind învins de Daniel Ghiță.

Oricum ar fi, Benny are două meciuri de foc în mai puțin de 2 luni. Românul poate folosi momentul pentru a se propulsa iar într-un meci de titlu mondial, acolo unde așteaptă campionul neînvins Rico Verhoeven.

Meciul anului are loc în octombrie în Glory!

Badr Hari vs Overeem 3 are loc în toamnă, pe 9 octombrie. Cei doi se bat la Arnhem, în Olanda. Confruntarea va fi una extrem de tensionată, ambii fiind cunoscuți pentru temperamentul lor ”ascuțit”.

Reclamă

De altfel, la ultimul meci al lui Badr Hari a ieșit o bătaie generală în tribune. Fanii au invadat zona ringului în meciul marocanului cu Wrzosek. Huliganii polonezi veniți la meci au fost provocați, iar incidentele au dus la suspendarea meciului și a galei cu totul.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” Vezi toate știrile
Citește și