Închide meniul

Două meciuri de foc pentru Benny! Românul se bate cu două nume mari în mai puțin de 2 luni

Florian Ceafalău Publicat: 6 iulie 2022, 10:11

Două meciuri de foc pentru Benny! Românul se bate cu două nume mari în mai puțin de 2 luni

Două meciuri de foc pentru românul Benny Adegbuyi. Acesta se bate în Glory, iar apoi în Mega Fight Arena, cu doi sportivi de renume.

Profimedia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi vor lupta pe 20 august, în gala Glory 81 din Dusseldorf. Dacă va câștiga, Benny va lupta apoi cu Antonio Plazibat, cel de la care are, de asemenea, de luat o revanșă. Meciul cu croatul ar urma să aibă loc în aceeași gală cu super confruntarea Badr Hari vs Overeem 3, pe 8 octombrie.

Două meciuri grele: cu Ben Saddik și cu Plazibat / Hron

Altfel, Benny va lupta pe aceeași dată dar în altă promoție, cu Tomas Hron. Cehul are o listă lungă de români, învingându-i pe Andrei Stoica, Moroșanu și Sebastian Ciobanu, și fiind învins de Daniel Ghiță.

Reclamă

Oricum ar fi, Benny are două meciuri de foc în mai puțin de 2 luni. Românul poate folosi momentul pentru a se propulsa iar într-un meci de titlu mondial, acolo unde așteaptă campionul neînvins Rico Verhoeven.

Meciul anului are loc în octombrie în Glory!

Badr Hari vs Overeem 3 are loc în toamnă, pe 9 octombrie. Cei doi se bat la Arnhem, în Olanda. Confruntarea va fi una extrem de tensionată, ambii fiind cunoscuți pentru temperamentul lor ”ascuțit”.

Reclamă

De altfel, la ultimul meci al lui Badr Hari a ieșit o bătaie generală în tribune. Fanii au invadat zona ringului în meciul marocanului cu Wrzosek. Huliganii polonezi veniți la meci au fost provocați, iar incidentele au dus la suspendarea meciului și a galei cu totul.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Gala de MMA Hexagone 14 este LIVE azi în AntenaPLAY de la ora 21:30
FIGHT • 10 feb., 21:20
Gala de MMA Hexagone 14 a fost în AntenaPLAY. Un român luptă în Franța
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
FIGHT • 31 ian., 14:34
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea din Glory! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
Schimbare de adversar pentru Benny! Se bate cu un turc suspendat pentru dopaj în urmă cu 2 ani
FIGHT • 29 ian., 16:05
Schimbare de adversar pentru Benny! Se bate cu un turc suspendat pentru dopaj în urmă cu 2 ani
Gala de box Fight Nation este LIVE VIDEO în AntenaPLAY, duminică 28 ianuarie de la 22:00
Fight • 28 ian., 21:55
Gala de box Prestige Fight a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Show total în ring
Gala Hexagone MMA Paris este LIVE VIDEO în AntenaPLAY, vineri 26 ianuarie de la 21:30
Fight • 26 ian., 23:59
Gala Hexagone MMA Paris a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY