Închide meniul

Nicolae Badea atacă promovarea cu ACS FC Dinamo! Un fost golgheter al Ligii 1, pe banca echipei din Liga a 4-a

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 iulie 2022, 14:57

Nicolae Badea atacă promovarea cu ACS FC Dinamo! Un fost golgheter al Ligii 1, pe banca echipei din Liga a 4-a

Nicolae Badea se retrage din programul DDB. Veste-şoc pentru Dinamo

Nicolae Badea, în timpul unui eveniment / Hepta

Nicolae Badea atacă promovarea cu ACS FC Dinamo, echipă care în prezent se află în Liga a 4-a. Andrei Cristea va fi noul antrenor al formației care țintește promovarea în eșalonul al treilea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cristea este pregătit să revină în antrenorat, după prima și singura experiență, de la Poli Iași.

Nicolae Badea atacă promovarea cu ACS FC Dinamo! Andrei Cristea, pe banca echipei din Liga 4-a

Potrivit playsport.ro, fostul atacant din „Ștefan cel Mare” este pe cale să preia ACS FC Dinamo, formația din Liga a 4-a condusă de Nicolae Badea.

Cristea și-a încheiat cariera de jucător în iarnă, iar acum vrea să se axeze 100% pe banca tehnică. El a mai îndeplinit rolul de jucător-antrenor la Poli Iași, în 2021, pentru o scurtă perioadă.

Andrei Cirstea a confirmat că se află în negocieri cu Nicolae Badea:

Reclamă

„Da, într-adevăr, suntem în discuții. E tot ceea ce pot să vă spun!”, a spus Cristea, pentru playsport.ro.

Totuși, sursa citată susține că Andrei Cristea și-a început deja activitatea la formația lui Nicolae Badea. Antrenorul de 38 de ani va avea ca obiectiv promovarea în Liga a 3-a. Badea este pregătit să transforme ACS FC Dinamo într-o echipă care să lupte, peste câțiva ani, pentru promovarea în Superligă.

Dacă clubul lui Nicolae Badea are drumul lui, la celelalte două echipe cu numele „Dinamo” este luată în calcul inclusiv o fuzionare. FC Dinamo a retrogradat în premieră în Liga a 2-a, în timp ce CS Dinamo a promovat recent în Liga a 3-a.

Reclamă 4 / 0/3
  • Andrei Cristea a fost golgheterul Ligii 1 în sezonul 2009/2010, când a reușit să marcheze de 16 ori în tricoul lui Dinamo.

EXCLUSIV | FC Dinamo fuzionează cu CS Dinamo! Anunțul răsunător din „Ștefan cel Mare”

Invitat la emisiunea as.ro LIVE, Ionuț Popa a dezvăluit că se pregătește fuziunea dintre FC Dinamo și CS Dinamo. Președintele lui CS Dinamo a explicat că el și colegii săi au o relație bună cu Răzvan Zăvăleanu, cel care se află în prezent la conducerea lui FC Dinamo, pe postul de administrator judiciar.

Ionuț Popa este conștient că, dacă va promova în Liga a 2-a, CS Dinamo se va lovi de aceeași problemă cu care se confruntă în prezent rivalii de la CSA Steaua. Ambele au statul de cluburi departamentale. CSA Steaua aparține de MApN, iar CS Dinamo de Ministerul Afacerilor Interne. Conform legii sportului din România, formațiile de drept public nu au drept de promovare în prima ligă.

Din acest motiv, conducerea lui CS Dinamo va încerca să-și unească forțele cu FC Dinamo pentru a forma o singură echipă, care să forțeze promovarea în Superligă. Ionuț Popa este optimist că scenariul respectiv se va materializa:

„La anul am fi în situația lor (n.r. – CSA Steaua), dacă promovăm în Liga a 2-a. O să analizăm, noi avem o relație bună cu conducerea clubului, cu domnul Zăvăleanu și o să ajungem la un numitor comun. Nu putem sta așa, în paralelism. Cu noi, domnul Badea nu mai are nicio legătură.”, a spus Ionuț Popa, la as.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și