Închide meniul

Răzvan Zăvăleanu a anunțat falimentul lui Dinamo! După retrogradare, ”potopul”: ”Închid clubul!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 iulie 2022, 19:29

Răzvan Zăvăleanu a anunțat falimentul lui Dinamo! După retrogradare, ”potopul”: ”Închid clubul!”

Dorin Şerdean, victorie în instanţă cu Dinamo

Fanii lui Dinamo, în timpul unui meci / Profimediaimages

Răzvan Zăvăleanu a anunțat falimentul lui Dinamo. Administratorul judiciar al ”câinilor” a făcut anunțul în timpul unei ședințe cu dinamoviștii, care sunt neplătiți de trei luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istoria de 74 de ani a clubului. A fost eliminată la baraj după o dublă cu Universitatea Cluj, 0-2 şi 1-1. Acum, haosul a pus stăpânire pe clubul din Ştefan cel Mare.

Răzvan Zăvăleanu a anunțat falimentul lui Dinamo

După ce mai mulți jucători importanți au plecat de la Dinamo, dezastrul bate la ușă. Răzvan Zăvăleanu încearcă cu disperare să facă rost de bani. În caz contrar, clubul va intra în faliment.

„Am promisiuni și în baza lor vă spun că până vineri veți primi câte un salariu. Dacă nu reușesc să găsesc bani până vineri, cred că închid clubul, altceva nu vă mai pot promite”, ar fi spus Zăvăleanu jucătorilor, potrivit gsp.ro.

Dinamoviştii nu mai au nici maşină de spălat

Dinamoviştii nu mai au nici maşină de spălat. Haosul continuă la baza din Săftica. După ce săptămâna trecută, Cornel Ţălnar a fost acuzat că a mâncat aripioarele de pui gătite de femeia de serviciu, un nou episod scandalos a ieşit la iveală.

Reclamă

„Ori își iau ei acasă echipamentul să-l spele, ori vine mașina, duce echipamentul la spălătorie”, au povestit dinamoviștii, conform gsp.ro. 

Unul dintre jucători a spus, sub protecţia anonimatului, că fostul antrenor al dinamoviştilor, Cornel Ţălnar, ar fi mâncat peste 30 de aripioare de pui. 

„Stă toată ziua cu noi pe la Săftica și se așază pe un scaun la umbră. Nu zice nimic. Doar se uită. Din când în când mai aruncă vorbele lui haideți, băi spionilorrrr! Asta nu ne deranjează.

Reclamă 4 / 0/3

Problema a fost când ne-a mâncat ce carne aveam primită de la club. Și aia e venită cu porția! Aveam și noi vreo 50 de aripioare. Ne-a chemat la masă Țălnar în timp ce mânca din ele. Până am ajuns noi aproape că era golită farfuria. Ce să mai mâncăm”, a spus un jucător.

Alexandru Bourceanu nu poate concepe lipsa derby-ului FCSB – Dinamo

Alexandru Bourceanu nu poate concepe lipsa derby-ului FCSB – Dinamo. Fostul căpitan al roş-albaştrilor speră ca alb-roşiii să revină cât mai repede în Superliga. Până atunci, ”U” Cluj şi Petrolul au rolul să îi înlocuiască pe câini.

„Dinamo a avut suporteri la stadion destul de rar, pentru că problemele de la club au adus echipa într-o zonă în care suporterii nu mai voiau să vină la stadion. Pierderea celor de la Dinamo este una extrem de mare pentru prima ligă, la nivel de nume, de tradiţie, de emoţie.

Revenirile celor de la U Cluj şi Petrolul, combinate, pot suplini lipsa pentru o oarecare perioadă a celor de la Dinamo. Nu mă gândeam niciodată că nu va mai fi derby-ul Steaua – Dinamo. Sigur, am jucat acum 10 ani în astfel de meciuri, pentru noi era cel mai important meci, indiferent de poziţionarea în clasament a celor două echipe”, a spus Bourceanu.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și