Închide meniul

Nicolae Badea atacă promovarea cu ACS FC Dinamo! Un fost golgheter al Ligii 1, pe banca echipei din Liga a 4-a

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 iulie 2022, 14:57

Nicolae Badea atacă promovarea cu ACS FC Dinamo! Un fost golgheter al Ligii 1, pe banca echipei din Liga a 4-a

Nicolae Badea se retrage din programul DDB. Veste-şoc pentru Dinamo

Nicolae Badea, în timpul unui eveniment / Hepta

Nicolae Badea atacă promovarea cu ACS FC Dinamo, echipă care în prezent se află în Liga a 4-a. Andrei Cristea va fi noul antrenor al formației care țintește promovarea în eșalonul al treilea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cristea este pregătit să revină în antrenorat, după prima și singura experiență, de la Poli Iași.

Nicolae Badea atacă promovarea cu ACS FC Dinamo! Andrei Cristea, pe banca echipei din Liga 4-a

Potrivit playsport.ro, fostul atacant din „Ștefan cel Mare” este pe cale să preia ACS FC Dinamo, formația din Liga a 4-a condusă de Nicolae Badea.

Cristea și-a încheiat cariera de jucător în iarnă, iar acum vrea să se axeze 100% pe banca tehnică. El a mai îndeplinit rolul de jucător-antrenor la Poli Iași, în 2021, pentru o scurtă perioadă.

Andrei Cirstea a confirmat că se află în negocieri cu Nicolae Badea:

Reclamă

„Da, într-adevăr, suntem în discuții. E tot ceea ce pot să vă spun!”, a spus Cristea, pentru playsport.ro.

Totuși, sursa citată susține că Andrei Cristea și-a început deja activitatea la formația lui Nicolae Badea. Antrenorul de 38 de ani va avea ca obiectiv promovarea în Liga a 3-a. Badea este pregătit să transforme ACS FC Dinamo într-o echipă care să lupte, peste câțiva ani, pentru promovarea în Superligă.

Dacă clubul lui Nicolae Badea are drumul lui, la celelalte două echipe cu numele „Dinamo” este luată în calcul inclusiv o fuzionare. FC Dinamo a retrogradat în premieră în Liga a 2-a, în timp ce CS Dinamo a promovat recent în Liga a 3-a.

Reclamă 4 / 0/3
  • Andrei Cristea a fost golgheterul Ligii 1 în sezonul 2009/2010, când a reușit să marcheze de 16 ori în tricoul lui Dinamo.

EXCLUSIV | FC Dinamo fuzionează cu CS Dinamo! Anunțul răsunător din „Ștefan cel Mare”

Invitat la emisiunea as.ro LIVE, Ionuț Popa a dezvăluit că se pregătește fuziunea dintre FC Dinamo și CS Dinamo. Președintele lui CS Dinamo a explicat că el și colegii săi au o relație bună cu Răzvan Zăvăleanu, cel care se află în prezent la conducerea lui FC Dinamo, pe postul de administrator judiciar.

Ionuț Popa este conștient că, dacă va promova în Liga a 2-a, CS Dinamo se va lovi de aceeași problemă cu care se confruntă în prezent rivalii de la CSA Steaua. Ambele au statul de cluburi departamentale. CSA Steaua aparține de MApN, iar CS Dinamo de Ministerul Afacerilor Interne. Conform legii sportului din România, formațiile de drept public nu au drept de promovare în prima ligă.

Din acest motiv, conducerea lui CS Dinamo va încerca să-și unească forțele cu FC Dinamo pentru a forma o singură echipă, care să forțeze promovarea în Superligă. Ionuț Popa este optimist că scenariul respectiv se va materializa:

„La anul am fi în situația lor (n.r. – CSA Steaua), dacă promovăm în Liga a 2-a. O să analizăm, noi avem o relație bună cu conducerea clubului, cu domnul Zăvăleanu și o să ajungem la un numitor comun. Nu putem sta așa, în paralelism. Cu noi, domnul Badea nu mai are nicio legătură.”, a spus Ionuț Popa, la as.ro LIVE.

Recomandări
  • Nicolae Badea atacă promovarea cu ACS FC Dinamo
  • Un fost golgheter al României, pe banca echipei din Liga a 4-a

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
Vezi toate știrile
Citește și