Închide meniul

McGregor a refuzat $ 100.000.000: ”Ești un nimeni, puștiule!” Ce meci evită irlandezul

Florian Ceafalău Publicat: 12 iulie 2022, 11:56

Reclamă
McGregor a refuzat $ 100.000.000: ”Ești un nimeni, puștiule!” Ce meci evită irlandezul

McGregor a refuzat 100 de milioane de dolari pentru un meci cu Jake Paul. Acesta din urmă a devenit faimos pe Youtube, după care s-a apucat de box profesionist.

Profimedia

McGregor a refuzat 100 de milioane de dolari pentru un meci cu Jake Paul. Acesta din urmă a devenit faimos pe Youtube, după care s-a apucat de box profesionist. Jake este deja 5-0 la profesioniști. Fratele său Logan a boxat cu nimeni altul decât marele Floyd Mayweather, de asemenea într-un meci ”hibrid” de box.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă are deja un meci programat cu Rahman Jr, fiul fostului mare boxer Hasim Rahman, Jake caută potențiali adversari cu care să facă o avere. Pe lista lui este și Conor McGregor.

Irlandezul a avut deja un meci de sute de milioane de dolari cu Floyd Mayweather. Mai mult, cei doi plănuiesc și o revanșă. Jake ar vrea să profite de moment și i-a făcut o ofertă lui Conor.

McGregor a refuzat 100 de milioane de dolari pentru un meci cu Jake Paul

”Suntem oameni de afaceri amândoi. Este un meci din care amândoi facem 75-100 de milioane de dolari”, i-a transmis Jake lui Conor. Răspunsul acestuia a fost unul foarte tăios:

”Ai avut 2 meciuri în care ai vândut 70.000 de PPV. Ești un eșec, puștiule, un nimeni.”, a spus McGregor. Irlandezul este unul dintre oamenii care au vândut cel mai bine în istoria sportului.

Reclamă

McGregor vs Mayweather a vândut 5,2 milioane de PPV, iar în top 10 PPV-uri vândute în MMA Conor este pe primele 4 locuri și pe 8 din primele 10, cu un total de 13 milioane de PPV.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și