Închide meniul

McGregor a refuzat $ 100.000.000: ”Ești un nimeni, puștiule!” Ce meci evită irlandezul

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 12 iulie 2022, 11:56

McGregor a refuzat $ 100.000.000: ”Ești un nimeni, puștiule!” Ce meci evită irlandezul

McGregor a refuzat 100 de milioane de dolari pentru un meci cu Jake Paul. Acesta din urmă a devenit faimos pe Youtube, după care s-a apucat de box profesionist.

Profimedia

McGregor a refuzat 100 de milioane de dolari pentru un meci cu Jake Paul. Acesta din urmă a devenit faimos pe Youtube, după care s-a apucat de box profesionist. Jake este deja 5-0 la profesioniști. Fratele său Logan a boxat cu nimeni altul decât marele Floyd Mayweather, de asemenea într-un meci ”hibrid” de box.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă are deja un meci programat cu Rahman Jr, fiul fostului mare boxer Hasim Rahman, Jake caută potențiali adversari cu care să facă o avere. Pe lista lui este și Conor McGregor.

Irlandezul a avut deja un meci de sute de milioane de dolari cu Floyd Mayweather. Mai mult, cei doi plănuiesc și o revanșă. Jake ar vrea să profite de moment și i-a făcut o ofertă lui Conor.

McGregor a refuzat 100 de milioane de dolari pentru un meci cu Jake Paul

”Suntem oameni de afaceri amândoi. Este un meci din care amândoi facem 75-100 de milioane de dolari”, i-a transmis Jake lui Conor. Răspunsul acestuia a fost unul foarte tăios:

”Ai avut 2 meciuri în care ai vândut 70.000 de PPV. Ești un eșec, puștiule, un nimeni.”, a spus McGregor. Irlandezul este unul dintre oamenii care au vândut cel mai bine în istoria sportului.

Reclamă

McGregor vs Mayweather a vândut 5,2 milioane de PPV, iar în top 10 PPV-uri vândute în MMA Conor este pe primele 4 locuri și pe 8 din primele 10, cu un total de 13 milioane de PPV.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și