Închide meniul

Rivaldinho e aproape de Universitatea Craiova! Oltenii dau lovitura cu fostul atacant al lui Dinamo

Dan Roșu Publicat: 18 iulie 2022, 15:50

Reclamă
Rivaldinho e aproape de Universitatea Craiova! Oltenii dau lovitura cu fostul atacant al lui Dinamo

Rivaldinho, aproape să semneze cu Farul, chiar înainte de finala de titlu cu FCSB

Rivaldinho, în tricoul Farului / Hepta

Rivaldinho e aproape de Universitatea Craiova! Oltenii mai au de pus la punct ultimele detalii ale contractului atacantului de 27 de ani, care revine în România după doi ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul cotat la 300.000 de euro a evoluat ultima oară la Cracovia şi, conform fanatik.ro, negociază de aproape o lună transferul la echipa lui Mihai Rotaru.

Rivaldinho e aproape de Universitatea Craiova!

Iniţial, fiul marelui Rivaldo a cerut un salariu lunar de 20.000 de euro, fiind dispus să accepte şi 15.000 de euro. Oltenii i-au oferit 10.000 de euro şi pare că acesta este salariul final pe care sud-americanul îl va avea la revenirea în Superliga.

Rivaldinho a evoluat în 23 de meciuri în toate competiţiile pentru Cracovia. El şi-a trecut în cont două goluri şi două pase decisive, în cele puţin peste 1000 de minute adunate.

De la Farul, Rivaldinho a plecat în august 2020, după un an şi jumătate. El a evoluat în 42 de partide în toate competițiile în tricoul negru-albastru, reușind să înscrie 15 goluri și să ofere două pase decisive. El a câştigat cu dobrogenii Cupa României.

Reclamă

Mirko Pigliacelli a dat tot „din casă”, la despărțirea de Universitatea Craiova

Mirko Pigliacelli a dat tot „din casă”, la despărțirea de Universitatea Craiova. Portarul italian a jucat pentru ultima oară în tricoul formației din Bănie, în remiza contra lui Sepsi, scor 2-2, din prima etapă a Superligii.

Italianul și-a încheiat înțelegerea cu Universitatea Craiova în această vară și a semnat cu Palermo, formație care evoluează în Serie B.

Mirko Pigliacelli a dezvăluit că el și-ar fi dorit să rămână în Bănie, însă conducătorii clubului au amânat să-i ofere prelungirea contractului. În cele din urmă, portarul de 29 de ani s-a săturat să aștepte și a acceptat oferta primită de la Palermo.

Reclamă 4 / 0/3

„E grea despărțirea pentru că aici am stat foarte bine. Au fost 4 sezoane super pentru mine, m-am simțit foarte bine. Acum s-a terminat și începe o nouă eră. Eu am fost tot timpul la dispoziția lui Mister (n.r. – Laszlo Balint), iar el a decis să mă bage în teren. A trebuit să îmi fac datoria pentru echipa pentru care am jucat, nu m-am ggândit la nicio accidentare. A fost un meci foarte echilibrat. Am avut 2-0, dar ei au făcut un meci bun și au avut cel puțin 4 ocazii mari. Cred că rezultatul e corect.

(N.r. – Despre prelunirea contractului cu Craiova) N-am vrut eu? Contractele se fac în doi. Eu acum o lună am vorbit și au zis că prelungim, prelungim. N-a mai sunat nimeni (n.r. – de la Craiova), apoi a venit oferta de la Palermo și nu am putut să refuz. E o echipă cu istorie mare și sper s-o ducem unde îi e locul, în Serie A. Le mulțumesc fanilor Craiovei, a fost minunat ce am simțit aici și cum s-au purtat cu mine. Acum mă duc acasă, la Roma.”, a spus Mirko Pigliacelli, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și