Închide meniul
VIDEO

Cum a arătat prima zi a lui Robert Lewandowski la Barcelona. Aplauze, urale şi îmbrăţişări: „Vreau să câştig titluri!”. Reunire emoţionantă cu Aubameyang

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 iulie 2022, 17:57

Reclamă
Cum a arătat prima zi a lui Robert Lewandowski la Barcelona. Aplauze, urale şi îmbrăţişări: „Vreau să câştig titluri!. Reunire emoţionantă cu Aubameyang

Robert Lewandowski, jefuit chiar la baza de antrenament a Barcelonei

Robert Lewandowski a fost transferat de Barcelona / Profimediaimages

Au apărut detalii despre cum a arătat prima zi a lui Robert Lewandowski la Barcelona. Pe reţelele sociale, clubul blaugrana a postat imagini care au făcut deliciul fanilor. Atacantul de 33 de ani a fost transferat de la Bayern pentru 45 de milioane de euro. La această sumă se adaugă alte 5 milioane din bonusuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewandowski s-a despărţit de campioana din Germania după opt sezoane petrecute în Bavaria. A făcut vizita medicală la Barcelona şi a semnat un contract valabil pentru următorii patru ani. Va avea un salariu de 9 milioane de euro pe sezon.

Cum a arătat prima zi a lui Robert Lewandowski la Barcelona

Fostul golgheter din Bundesliga a fost primit cu urale de fanii echipei antrenate de Xavi şi a avut o zi de neuitat. A anunţat şi ce aşteptări are de la noul sezon.

În cele din urmă am ajuns aici, sunt foarte fericit că sunt la Barcelona. Ultimele zile au fost foarte lungi, dar în cele din urmă s-a ajuns la un acord şi ma pot concentra către un nou capitol din viaţa mea. Eu întotdeauna sunt cel care îşi doreşte să câştige, nu doar meciul ci şi titluri. Îmi doresc să câştigăm încă din startul sezonului şi să devenim campioni la finalul acestui sezon„, a declarat Robert Lewandowski în primul interviu oferit pentru gruparea de pe Camp Nou.

Şi momentul în care a făcut cunoştinţă cu noii săi coechipieri a fost unul de neuitat pentru Lewandowski. Aceştia l-au aplaudat în momentul în care a intrat în sală. Vizibil emoţionat, Robert s-a salutat cu aceştia. A avut parte de o reunire emoţionantă cu Aubameyang, cel cu care a fost coechipier la Borussia Dortmund.

Reclamă

Robert Lewandowski, despre întâlnirea cu Xavi: ”Am avut o chimie imediată”

Robert Lewandowski şi Xavi, managerul Barcelonei, s-au întâlnit întâmplător în Ibiza. Atacantul a declarat că a simţit o chimie imediată cu antrenorul catalan, care i-a spus că îl doreşte pe Camp Nou.

Xavi are un plan pentru ca Barcelona să se întoarcă în top. L-am întâlnit în Ibiza întâmplător, dar am avut o chimie imediată şi mi-a spus: „Am să te aştept, vom lucra bine împreună şi vom câştiga multe trofee”, a mai spus Robert Lewandowski.

Reclamă 4 / 0/3

Într-un interviu pentru Bild, atacantul de 33 de ani a declarat că decizia de a o părăsi pe Bayern a fost una extrem de dificilă, însă este fericit că poate avea parte de o nouă exprienţă.

Am vrut să evoluez într-o altă ligă, diferită de Bundesliga, dar adevărul este că a fost cea mai dificilă decizie din viaţa mea. Am vrut să locuiesc în alt loc, să descopăr ceva nou împreună cu familia mea. Fiica mea Klara va merge la şcoală anul viitor şi a trebuit să luăm o decizie. Şi decizia a fost să încercăm ceva nou. Dacă nu acum, atunci probabil nu ar fi fost posibilă altcândva. A fost o oportunitate unică”, a declarat Robert Lewandowski, pentru Bild.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și