Închide meniul

Jefte Betancor, la primul gol pentru CFR Cluj! Atacantul campioanei a înscris din penalty contra lui Inter Escaldes

Cosmin Cioboată Publicat: 21 iulie 2022, 20:58 / Actualizat: 21 iulie 2022, 22:15

Reclamă
Jefte Betancor, la primul gol pentru CFR Cluj! Atacantul campioanei a înscris din penalty contra lui Inter Escaldes

Jefte Betancor a marcat primul său gol pentru CFR Cluj

Jefte Betancor, după golul marcat în Gruia / Digisport

Jefte Betancor a marcat primul gol în tricoul lui CFR Cluj. Atacantul spaniol a transformat un penalty în minutul 5 al meciului cu Inter Escaldes, din turul 2 preliminar al Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a deschis repede scorul în Gruia. Raul Feher, fundașul român de la Inter Escaldes, a comis henț în propriul careu la șutul expediat de același Jefte.

Jefte Betancor a marcat primul gol pentru CFR Cluj

Arbitrul central a dictat lovitură de la 11 metri și i-a arătat cartonașul galben lui Fehrer.

Betancor și-a asumat responsabilitatea și a transformat penalty-ul cu un șut puternic lângă bară, în dreapta portarului. Este primul gol marcat de atacantul adus de la Farul pentru CFR Cluj, la cea de-a 4-a apariție în tricoul campioanei României.

Jucătorul iberic a mai fost folosit de Dan Petrescu în meciul tur cu Pyunik, din preliminariile Champions League, în Supercupa României, contra lui Sepsi, și în prima etapă a Superligii, cu Rapid.

Reclamă

Românul de la Inter Club d’Escaldes, încrezător înainte de duelul cu CFR Cluj

CFR Cluj se duelează cu Inter Club d’Escaldes, în turul secund preliminar de Conference League. La campioana Andorrei evoluează şi un român, Raul Feher, care este pregătit să-i înfrunte pe clujeni.

CFR Cluj a fost eliminată ruşinos de Pyunik Erevan, la loviturile de departajare. Arădenii ţintesc acum calificarea în grupele Conference League, primul obstacol fiind Inter Club d’Escalades.

Raul Feher, fundaşul de 25 de ani ce evoluează la Inter Club d’Escaldes, a anunțat că este pregătit pentru dubla manșă cu CFR Cluj. Românul a declarat că echipa sa poate produce surpiza în faţa clujenilor, urmând exemplul celor de la Pyunik Erevan.

Reclamă 4 / 0/3

„Este un vis îndeplinit să joc împotriva lui CFR Cluj. Când o să calc iarba de la stadion, o să fie o senzație unică. Mai mult, o să fie prima oară când joc un meci de fotbal la nivel de seniori pe un stadion din România. O să fie emoționant. O să vină toată familia la meci, niște prieteni, o să fie special, pentru că nu m-au văzut niciodată jucând în România.

Echipa și-ar fi dorit să jucăm cu Pyunik. Totuși, drumul spre Armenia era foarte dificil de realizat, așa că la Cluj o să ne fie mai bine. Sper la un meci deosebit din partea noastră.

Avem și noi armele noastre. Sunt convins că putem să facem o surpriză, cum au făcut și cei de la Pyunik, campioana Armeniei. Suntem foarte bine pregătiți pentru meciul acesta”, a declarat Raul Feher, potrivit Playsport.

Raul Feher este născut la Zalău, şi evoluează la Inter Club d’Escaldes de la începutul lui 2022, când venea liber de contract de la Ibiza.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și