Închide meniul

UTA a acceptat oferta lui Gigi Becali pentru David Miculescu! Clubul deţine doar 60 la sută din drepturile federative ale jucătorului

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 iulie 2022, 18:25 / Actualizat: 30 iulie 2022, 0:04

UTA a acceptat oferta lui Gigi Becali pentru David Miculescu! Clubul deţine doar 60 la sută din drepturile federative ale jucătorului

David Miculescu este aproape de a semna cu FCSB

David Miculescu, în timpul unui meci / Hepta

UTA a acceptat oferta lui Gigi Becali pentru David Miculescu (21 de ani). Anunţul a fost făcut de Alexandru Meszar, unul dintre finanţatorii echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA deţine doar 60 la sută din drepturile federative pentru David Miculescu. Iar Becali a făcut o ofertă de un milion de euro pentru acest procent. Suma a fost acceptată de clubul arădean. Mai rămâne ca Gigi Becali să se înţeleagă şi pentru celelalte 40 de procente.

UTA a acceptat oferta lui Gigi Becali pentru David Miculescu

Miculescu e deținut în coproprietate de UTA, 60%, și de terți, 40%. În ce privește procentul clubului, UTA e de acord ca acele 60 de procente să însemne minimum un milion de euro, adică exact oferta făcută acum de domnul Becali. Din punctul nostru de vedere, este OK! Mai departe, nu știm ce se întâmplă cu restul de 40%, de care depinde finalizarea tranzacției”, a spus Alexandru Meszar pentru playsport.ro.

Conform sursei citate, celelalte 40 de procente aparţin unei firme deţinute de impresarul Cătălin Sărmășan.

Gigi Becali a promis că David Miculescu va fi titular la FCSB

Imediat după ce FCSB s-a calificat în turul al treilea preliminar din Conference League, Gigi Becali a anunţat că va face câteva transferuri. David Miculescu este principala ţintă a patronului FCSB.

Reclamă

Becali i-a promis lui Miculescu că va fi titular la FCSB, chiar de la primul meci. UTA a anunţat că jucătorul ar avea o clauză de 1.700.000 de euro.

Din 1 milion 700 de mii de euro scade un milion. Am ridicat de la 500.000 la 700.000. În seara asta m-am hotărât. O să vedem. Acum cheia este la tatăl copilului. Joacă şi în cupele europene, titular din prima, joi îl vedem la televizor”, spunea Gigi Becali la digisport.ro.

David Miculescu a început cum nu se putea mai bine noua ediţie de campionat. A fost „one-man show” în meciul UTA Arad – Petrolul 2-0, din etapa a 2-a a Superligii. Atacantul de 21 de ani a marcat o dublă de efect în partida de la Arad și a adus formației lui Ilie Poenaru primele puncte din noul sezon.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt foarte bucuros pentru că am reușit să înscriu două goluri. Mai ales că am reușit să câștigăm astăzi. Rămăsesem datori față de fani, după înfrângerea cu FC Argeș. N-a fost bine în prima etapă, ne-am uitat la meci, l-am analizat.

NȘtiu că perioada de transferuri nu este gata, dar nu pot să mă gândesc la un transfer. A început campionatul, mă gândesc numai la UTA. Vreau să-i ajut, să câștigăm, să urcăm în clasament, să înscriu goluri. Ce va fi vom vedea! Nu vreau să mă autoevaluez, ei știu, ei cer (n.r. – despre cota lui de piață). Este prea devreme, dar ăsta e obiectivul (n.r. – despre playoff). Acum ne gândim doar la meciul cu Voluntari și vrem să luăm cele 3 puncte”, a spus David Miculescu, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și