Închide meniul

Robert Lewandowski s-a întors la Munchen, după ce a încheiat turneul de vară cu Barcelona! Ce vrea starul polonez: „Încă nu pot să înțeleg!”

Cosmin Cioboată Publicat: 2 august 2022, 11:25

Reclamă
Robert Lewandowski s-a întors la Munchen, după ce a încheiat turneul de vară cu Barcelona! Ce vrea starul polonez: „Încă nu pot să înțeleg!

Robert Lewandowski s-a întors la Munchen

Robert Lewandowski, în tricoul Barcelonei / Profimedia

Robert Lewandowski s-a întors la Munchen, după ce a încheiat turneul de vară cu Barcelona. Starul polonez a fost cumpărat de catalani în această vară, după o serie interminabilă de negocieri cu conducătorii lui Bayern. Acum, atacantul de 33 de ani a luat o decizie care a făcut rapid înconjurul presei internaționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewandowski a hotărât să meargă la Munchen pentru a purta o discuție importantă cu oficialii lui Bayern. Potrivit Bild, internaționalul polonez vrea să explice declarațiile acide făcute la adresa șefilor bavarezi după transferul pe Camp Nou.

Robert Lewandowski s-a întors la Munchen, după ce a încheiat turneul de vară cu Barcelona

Barca a plătit 45 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Robert Lewandowski. Super-atacantul de 33 de ani a plecat apoi în turneul de pregătire susținut de catalani în Statele Unite.

După încheierea pre-sezonului, “Lewa” s-a întors în Germania, urmând să meargă la sediul lui Bayern pentru a se întâlni cu conducătorii bavarezi. Polonezul se simte dator să le explice de ce a lansat “săgeți” către fostul club.

“Ceea ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni, înainte să plec la Barcelona, a fost politic. Clubul a încercat să găsească un scandal pentru a justifica vânzarea mea deoarece poate le-a fost greu să le explice fanilor”, a fost mesajul transmis de Robert Lewandowski, în urmă cu câteva zile, pentru ESPN.

Reclamă

Între timp, se pare că lui Lewandowski i-a trecut supărarea pe foștii săi șefi și își dorește să lămurească împreună cu ei situația tensionată din ultima perioadă, înainte să înceapă sezonul alături de noua sa echipă.

Conducătorii din Bavaria au anunțat că îl așteaptă pe “Lewa” pentru a auzi varianta lui:

“Sunt în Munchen, va veni și el, cu siguranță. Încă nu pot să înțeleg ce a vrut să spună cu declarațiile din ultimele zile”, a spus directorul sportiv al lui Bayern, Hasan Salihamidzic, potrivit cotidianului Bild.

Reclamă 4 / 0/3

Xavi are răbdare cu Robert Lewandowski, înainte de noul sezon

Xavi are răbdare cu Robert Lewandowski, înainte de debutul în noul sezon. Managerul catalanilor a analizat jocul prestat de starul polonez, în meciurile amicale disputate de Barcelona în stagiul de pregătire din Statele Unite ale Americii.

Robert Lewandowski a fost transferat în această vară de Barcelona, de la Bayern Munchen. În ultimul amical al catalanilor, contra lui New York Red Bulls, atacantul polonez a fost titular, fiind înlocuit de Memphis Depay în minutul 73.

  • Lewandowski a jucat în meciurile cu Real Madrid (1-0), Juventus (2-2) și New York Red Bulls (2-0), fără să marcheze vreun gol.

Xavi a comparat situația atacantului polonez cu cea a lui Luis Suarez, din momentul în care uruguayanul a fost transferat de la Liverpool.

„Este normal să fii puțin frustrat pentru că ești nevoit să-ți placă. S-a întâmplat cu Luis Suarez, s-a întâmplat cu Ferran Torres. Va marca multe goluri.

Dar nu este vorba doar de goluri, și sfaturile trebuie să conteze. Trebuie să îți menții încrederea. Am multă încredere în el. A fost doar un meci amical și nu mă îngrijorez”, a declarat Xavi, după ultimul amical disputat de Barcelona, citat de marca.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și