Închide meniul
VIDEO

Alex Maxim, GOLAZO în Sivasspor – Gaziantep 1-1! Execuţie fabuloasă de la 20 de metri

Dragoș Vasile Publicat: 6 august 2022, 22:02

Reclamă
Alex Maxim, GOLAZO în Sivasspor – Gaziantep 1-1! Execuţie fabuloasă de la 20 de metri

Alexandru Maxim este golgheterul lui Gaziantep

Alexandru Maxim, într-un meci pentru Gaziantep din campionatul Turciei / Twitter Gaziantep

Alex Maxim a marcat un GOLAZO în Sivasspor – Gaziantep 1-1. Internaţionalul român a reuşit o execuţie fabuloasă de la 20 de metri şi a deschis scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Maxim a reuşit un gol de pus în ramă în deplasarea de la Sivasspor. Mijlocaşul de 32 de ani l-a „executat” pe portarul advers cu o „torpilă” de la 20 de metri.

Alex Maxim, GOLAZO în Sivasspor – Gaziantep 1-1

https://twitter.com/ghgolgol/status/1555956776813617153?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1555956776813617153%7Ctwgr%5E7566ce22531cbfbe4e65d3eb0a67fbe6be44be93%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.orangesport.ro%2Fvideo-alexandru-maxim-debut-de-sezon-foarte-bun-a-marcat-un-gol-superb-pentru-gaziantep-20806875

Gazdele au egalat prin Max Gradel, care a transformat o lovitură de la 11 metri şi a stabilit scorul final.

Reclamă
Reclamă

Alex Maxim nu se retrage de la echipa națională

Vlad Chiricheș și Alex Maxim nu se retrag de la echipa națională. Edi Iordănescu a lămurit situația celor doi veterani, după meciul horror cu Muntenegru, din debutul Nations League.

Conform surselor as.ro, Vlad Chiricheș voia să renunțe la echipa națională încă de acum câteva luni. Acesta, alături de Alexandru Maxim, ar fi vrut să se retragă de la prima reprezentativă o dată cu Alin Toșca.

„Situația sa, ținând cont de joc și ce s-a scris, Vlad Chiricheș nu e doar căpitanul nostru, ci și unul dintre lideri. E unul dinte puținii jucători care, în mod constant în ultimii ani, a jucat la un nivel foarte bun. E un jucător de care noi nu ne putem lipsi.

Reclamă

Și de Maxim s-a scris. Pentru mine nu e xistă subiectul ăsta, ei sunt aici, am nevoie de ei aici. Și Maxim joacă constant în Turcia. Sunt jucători cu personalitate care pot influența grupul”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă dinaintea partidei cu Bosnia.

Alex Maxim, interviu savuros

Alexandru Maxim a oferit un interviu savuros pentru Federația Română de Fotbal. Internaționalul român a vorbit chiar și despre posibilitatea de a reveni în Liga 1.

În prezent la Gaziantep, Alex Maxim nici nu vrea să audă de Liga 1. ”Nu aș vrea să fiu răutăcios. Prefer să continui în străinătate”, a spus fostul fotbalist de Pandurii Târgu Jiu când a fost întrebat despre o posibilă revenire în România.

Maxim ar accepta oricând să fie ultras, deși mama sa avea alte așteptări de la el. ”Voia să mă fac preot. Jandarm sau ultras? Ultras!”, a dezvăluit Maxim.

Întrebat dacă s-ar implica în politică, fotbalistul lui Gaziantep a anunțat clar și răspicat: ”Doar președinte aș vrea!”, s-a amuzat internaționalul român.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:06

PAOK – Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic

9:46

Ce reacție a putut avea Dan Șucu, când a aflat de scandalul incredibil din timpul meciului Rapid – Oțelul 0-0: „Înțelegeți asta!”

9:38

Lamine Yamal, gol senzaţional în Osasuna – Barcelona 4-2. Cifre uimitoare pentru vedeta de 17 ani a catalanilor

8:20

VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și