Închide meniul
VIDEO

Alex Maxim, GOLAZO în Sivasspor – Gaziantep 1-1! Execuţie fabuloasă de la 20 de metri

Dragoș Vasile Publicat: 6 august 2022, 22:02

Reclamă
Alex Maxim, GOLAZO în Sivasspor – Gaziantep 1-1! Execuţie fabuloasă de la 20 de metri

Alexandru Maxim este golgheterul lui Gaziantep

Alexandru Maxim, într-un meci pentru Gaziantep din campionatul Turciei / Twitter Gaziantep

Alex Maxim a marcat un GOLAZO în Sivasspor – Gaziantep 1-1. Internaţionalul român a reuşit o execuţie fabuloasă de la 20 de metri şi a deschis scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Maxim a reuşit un gol de pus în ramă în deplasarea de la Sivasspor. Mijlocaşul de 32 de ani l-a „executat” pe portarul advers cu o „torpilă” de la 20 de metri.

Alex Maxim, GOLAZO în Sivasspor – Gaziantep 1-1

https://twitter.com/ghgolgol/status/1555956776813617153?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1555956776813617153%7Ctwgr%5E7566ce22531cbfbe4e65d3eb0a67fbe6be44be93%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.orangesport.ro%2Fvideo-alexandru-maxim-debut-de-sezon-foarte-bun-a-marcat-un-gol-superb-pentru-gaziantep-20806875

Gazdele au egalat prin Max Gradel, care a transformat o lovitură de la 11 metri şi a stabilit scorul final.

Reclamă
Reclamă

Alex Maxim nu se retrage de la echipa națională

Vlad Chiricheș și Alex Maxim nu se retrag de la echipa națională. Edi Iordănescu a lămurit situația celor doi veterani, după meciul horror cu Muntenegru, din debutul Nations League.

Conform surselor as.ro, Vlad Chiricheș voia să renunțe la echipa națională încă de acum câteva luni. Acesta, alături de Alexandru Maxim, ar fi vrut să se retragă de la prima reprezentativă o dată cu Alin Toșca.

„Situația sa, ținând cont de joc și ce s-a scris, Vlad Chiricheș nu e doar căpitanul nostru, ci și unul dintre lideri. E unul dinte puținii jucători care, în mod constant în ultimii ani, a jucat la un nivel foarte bun. E un jucător de care noi nu ne putem lipsi.

Reclamă

Și de Maxim s-a scris. Pentru mine nu e xistă subiectul ăsta, ei sunt aici, am nevoie de ei aici. Și Maxim joacă constant în Turcia. Sunt jucători cu personalitate care pot influența grupul”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă dinaintea partidei cu Bosnia.

Alex Maxim, interviu savuros

Alexandru Maxim a oferit un interviu savuros pentru Federația Română de Fotbal. Internaționalul român a vorbit chiar și despre posibilitatea de a reveni în Liga 1.

În prezent la Gaziantep, Alex Maxim nici nu vrea să audă de Liga 1. ”Nu aș vrea să fiu răutăcios. Prefer să continui în străinătate”, a spus fostul fotbalist de Pandurii Târgu Jiu când a fost întrebat despre o posibilă revenire în România.

Maxim ar accepta oricând să fie ultras, deși mama sa avea alte așteptări de la el. ”Voia să mă fac preot. Jandarm sau ultras? Ultras!”, a dezvăluit Maxim.

Întrebat dacă s-ar implica în politică, fotbalistul lui Gaziantep a anunțat clar și răspicat: ”Doar președinte aș vrea!”, s-a amuzat internaționalul român.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:39

Gabriela Ruse, eliminată în primul tur de la China Open! Nu a reușit să treacă de Sijia Wei

13:09

O legendă a Parmei, val de laude pentru Dennis Man! Verdict despre românul care face spectacol în Serie A

12:52

Irina Begu s-a calificat în turul 2 la China Open! Câți bani și-a asigurat, după ce a învins-o pe Ye-Xin Ma

12:34

Câți bani ar putea primi FCSB de la UEFA pentru o victorie cu RFS, în Europa League! Gigi Becali poate da o lovitură importantă

11:53

Marius Niculae, mesaj savuros despre primarul comunei Borcea, înainte de meciurile din Cupă: „E stelist! Am vorbit cu el”

11:47

Verdictul lui Marius Niculae înainte de FCSB – RFS: „Ştiu că Gigi Becali îşi doreşte asta!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și