Închide meniul

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după chinul de la Mioveni: „Dacă eşti la FCSB, nu dormi!” Ce i-ar fi cerut lui Dică dacă nu îi acorda „libertate”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 august 2022, 12:06

Reclamă
Prima reacţie a lui Gigi Becali, după chinul de la Mioveni: „Dacă eşti la FCSB, nu dormi! Ce i-ar fi cerut lui Dică dacă nu îi acorda „libertate

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Andrei Cordea, după ce l-a adus pe Billel Omrani la FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după chinul de la Mioveni. Patronul FCSB a fost nemulţumit de prestaţia lui Adrian Şut, cel care a greşit la golul argeşenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali ar fi vrut ca Dică să îi menajeze pe Octavian Popescu şi Ovidiu Popescu. Însă, aşa cum a promis, patronul FCSB nu se mai bagă la echipă.

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după chinul de la Mioveni

Dacă era după mine, mai mare sacrificiu făceam, nu jucau nici Tavi și nici Ovidiu Popescu, dacă era după mine, dar nu m-am băgat. Sunt puțin supărat, dacă un jucător dă pasă la un adversar apoi o deviezi în poartă, păi dacă ești la FCSB, nu dormi! (n.r.: – despre Adrian Șut). 

Probabil de frică, a văzut concurență și în loc să reacționeze altfel”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Nicolae Dică, plan tactic uluitor în Mioveni – FCSB 1-1: „Mă gândeam să îl bag pe Tamm atacant”

Antrenorul celor de la FCSB a dezvăluit că s-a gândit, la un moment dat, să îl bage pe Joonas Tamm atacant.

Reclamă
Reclamă

„Mă credeți că mă gândeam să îl bag pe Tamm atacant? După aia am zis să schimb sistemul, să jucăm un 3-5-2, să rămânem cu Miculescu tot așa atacant, să fie în gura porții. El e marcator, poziția lui e de număr 10 sau zonele laterale, dar poate juca și atacant, când ai un marcator pe teren, din orice poziție în care e folosit ajunge în fața porții. Cum l-am folosit în Europa mijlocaș dreapta, a reușit să ajungă în careu la fiecare fază.„, a spus Nicolae Dică, după CS Mioveni – FCSB 1-1.

Nicolae Dică, exasperat de accidentările de la echipă

Nicolae Dică a spus că a ajuns la capătul răbdării din cauza accidentărilor. După ce Coman s-a accidentat cu Dunajska Streda, Ovidiu Popescu a ieşit de pe teren, după ce a acuzat probleme medicale, în partida cu Mioveni.

„Joc un meci, se accidentează unul-doi. Nu mai știu ce să fac! Pe Edjouma l-am lăsat acasă, pe Tamm la fel. Mi-e teamă de accidentări. Și la Tavi m-am gândit mult dacă să îl folosesc din primul minut. 

Reclamă

Din păcate, Ovidiu Popescu a călcat strâmb. Am făcut transferuri, am adus jucători buni, tineri, în pozițiile în care mai aveam. Musi a intrat azi foarte bine. Mi-a demonstrat că poate ajunge la un nivel foarte ridicat. Sperăm să mai aducem jucători și să luptăm pe două fronturi”, s-a plâns Dică.

CS Mioveni – FCSB 1-1. David Miculescu, primul gol după transfer. Târnovanu, intervenţii uriaşe în prelungiri

CS Mioveni – FCSB 1-1. David Miculescu a marcat primul gol după transferul la FCSB şi a ajutat echipa lui Nicolae Dică să nu devină „lanterna roşie” din Liga 1.

Mioveni a dat lovitura în prima repriză prin Ionuţ Balaur. FCSB a egalat în finalul partidei prin David Miculescu, care a reluat cu capul centrarea perfectă a lui Darius Olaru. În prelungirile partidei, Mioveni a ratat două ocazii uluitoare.

Gazdele au ratat două mari ocazii în ultimele minute, portarul Ştefan Târnovanu având intervenţii providenţiale la şuturile lui Dorinel Oancea (90+4) şi Adrian Cierpka (90+5).

La FCSB au debutat în acest meci Marco Dulca, adus vineri de la Chindia, Radu Boboc şi Eduard Radaslavescu, ambii veniţi vineri de la Farul.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:59

FCSB – Gloria Buzău LIVE TEXT (21:00). Campioana are nevoie ca de aer de puncte! Echipele probabile

9:44

Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri”

9:17

Nicușor Bancu s-a plâns de starea gazonului, după Oțelul – Universitatea Craiova 1-1: „Terenuri mizerabile!”

8:45

Dani Carvajal, prima reacție după accidentarea horror din Real Madrid – Villarreal 2-0: „Voi reveni ca o bestie!”

8:43

Florinel Coman a fost lăsat în afara lotului de Al Gharafa, iar echipa lui a fost umilită! Rezultatul partidei

8:25

Mihai Stoica, val de laude pentru un rival după Oțelul – Universitatea Craiova 1-1: „Și pe noi ne-a omorât!”

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal 3 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 4 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 5 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 6 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv
Citește și