Închide meniul

Anunţul făcut de Florentino Perez după Real Madrid – Eintracht Frankfurt 2-0

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 august 2022, 9:20

Anunţul făcut de Florentino Perez după Real Madrid – Eintracht Frankfurt 2-0

Florentino Perez

Florentino Perez / Profimediaimages

Florentino Perez a făcut anunţul, după Real Madrid – Eintrach Frankfurt 2-0. Preşedintele „galacticilor” a declarat că echipa nu mai are nevoie de transferuri, iar lotul este unul complet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a câştigat un nou trofeu, după ce a triumfat în Supercupa Europei, în faţa lui Eintrach Frankfurt. Este al 30-lea titlu cucerit de „galactici” cu Florentino Perez în conducere.

Anunţul făcut de Florentino Perez după Real Madrid – Eintracht Frankfurt 2-0

Florentino Perez nu se mai gândeşte la transferuri, după mutările din această vară. Antonio Rudiger şi Aurelien Tchouameni sunt mutările de top realizate în această vară de trupa de pe Santiago Bernabeu.

„Trebuie să continuăm să ne antrenăm bine. Astăzi, nu ne mai gândim la transferuri”, a declarat Florentino Perez, după victoria lui Real Madrid, citat de as.com.

Totodată, Florentino Perez a fost întrebat şi despre posibilitatea ca vârful Karim Benzema să fie accidentat. Preşedintele nu îşi face griji în privinţa golgheterului francez.

Reclamă

„Priviţi câţi atacanţi avem. Nu sunt îngrijorat. El deja merita Balonul de Aur anul trecut, pe cel de anul acesta nu îl mai contestă nimeni”, a decarat Florentino Perez, citat de aceeaşi sursă.

Carlo Ancelotti, declaraţii măgulitoare despre Karim Benzema, după Real Madrid – Eintracht Frankfurt 2-0

Carlo Ancelotti a avut o serie de declaraţii măgulitoare despre Karim Benzema, după Real Madrid – Eintracht Frankfurt 2-0. Francezul a marcat şi în Supercupa Europei şi este favorit la câştigarea Balonului de Aur.

”Eintracht a fost foarte aproape de noi ca joc și ne-a fost greu să ne găsim ritmul, dar am făcut-o bine în final. Este dificil la începutul sezonului să fim în formă maximă, dar acum am câștigat și astfel începem sezonul bine.

Reclamă 4 / 0/3

Este un jucător foarte important (n.r. – Karim Benzema), un lider de echipă. Dacă suntem aici, se datorează în mare măsură meritelor sale, a marcat multe goluri, a încheiat bine sezonul, a marcat un gol astăzi (n.r – miercuri) și acum merge către Balonul de Aur.

Mai aveți vreun dubiu despre cine îl va câștiga? Eu cred că nu mai are nimeni îndoieli, dar în fotbal se poate întâmpla orice”, a spus Ancelotti, la finalul meciului.

Karim Benzema a marcat în Real Madrid – Frankfurt 2-0 şi a intrat în istorie

Karim Benzema a marcat în Real Madrid – Frankfurt 2-0 şi a intrat în istorie. Francezul l-a depăşit pe marele Raul şi a devenit al doilea cel mai bun marcator din istoria „galacticilor”, după Cristiano Ronaldo.

David Alaba a deschis scorul în Supercupa Europei, iar Karim Benzema a închis tabela la Helsinki. Graţie reuşitelor celor doi, Real Madrid a câştigat a cincea Supercupă din istoria clubului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și