Închide meniul

Vadim Raţă a semnat cu FCSB! Anunţul lui Gigi Becali: „Va juca duminică şi în play-off!” Cât a plătit pe mijlocaşul de la Voluntari

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 august 2022, 13:23

Reclamă
Vadim Raţă a semnat cu FCSB! Anunţul lui Gigi Becali: „Va juca duminică şi în play-off! Cât a plătit pe mijlocaşul de la Voluntari

Vadim Raţă a semnat cu FCSB. Anunţul lui Gigi Becali!

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Vadim Raţă a semnat cu FCSB! Gigi Becali fost cel care a făcut anunţul. Patronul FCSB a plătit 300.000 de euro pe mijlocaşul de la FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a făcut un nou transfer după ce FCSB s-a calificat în playoff-ul Conference League. L-a transferat pe Vadim Raţă de la FC Voluntari.

Vadim Raţă a semnat cu FCSB! Anunţul lui Gigi Becali

Am semnat deja, l-am luat. Va juca și duminică (n.r. – cu Chindia) și în play-off”, a spus Gigi Becali pentru gsp.ro.

Cotat la 1.2 milioane de euro, Vadim Rață are peste 100 de prezențe în Liga 1. Acesta a evoluat în România pentru Chindia Târgoviște și FC Voluntari.

De-a lungul carierei, Rață a mai trecut pe la Zaria Balti, FC Tiraspol, Milsami Orhei, Sheriff Tiraspol și Speranța Nisporeni.

Reclamă

Vadim Rață, reacție incredibilă: „Dacă am luat puncte de la FCSB, trebuie să ne urască lumea?”

Vadim Rață a răbufnit după finala Cupei României, Sepsi – FC Voluntari 2-1. Jucătorul ilfovenilor crede că echipa lui a pierdut ultimul act din cauză că a încurcat-o pe FCSB în lupta la titlu cu CFR Cluj.

Vadim Rață susține că FC Voluntari e privită cu ură pentru că i-a pus bețe în roate lui FCSB. Fotbalistul a dezvaluit ca ilfovenii au fost înjurați non-stop în timpul finalei din Giulești.

Am încasat două goluri ușoare, a doua repriză am arătat mai bine, dar a fost târziu. Suntem supărați, cineva trebuia să iasă învingător astăzi. Ce să vă zic, toată lumea e supărată că am luat puncte de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Toată lumea ne-a dorit răul. Mă uitam în tribună, toată lumea ne înjura. Dacă am luat puncte de la FCSB, trebuie să ne urască lumea?”, a spus Vadim Rață, după finala Cupei României, conform digisport.ro.

FCSB a pierdut titlul după ce a remizat 2-2 cu FC Voluntari, iar CFR Cluj a învins-o cu 2-1 pe Universitatea Craiova. Roș-albaștrii au acuzat că golul al doilea al celor de la Voluntari, din minutul 88, a fost marcat din ofsaid.

În cazul în care diferența de puncte dintre CFR și FCSB rămânea de două puncte, titlul s-ar fi dat în ultima etapă, când cele două rivale aveau meci direct.

Gigi Becali continuă ”revoluția” pe piața transferurilor

Gigi Becali continuă ”revoluția” pe piața transferurilor. Patronul FCSB a dezvăluit că vrea să îl transfere și pe atacantul Pavol Safranko (27 ani).

Pavol Safranko a jucat la Sepsi numai puţin de 73 de meciuri şi a reuşit să dea 17 goluri şi 10 pase decisive. În prezent, Safranko joacă în Africa de Sud, la Mamelodi Sundowns FC.

„Poate o să iau astăzi jucători, ca să completez lotul și să fac a doua echipă. O să riscăm acum, mai am două meciuri în play-off, și o să jucăm cu formația cea mai bună.  Riscăm câteva puncte în campionat și odihnim jucătorii buni acolo. 

După ce ne calificăm în grupe, gata, joacă titularii în campionat și rezervele în cupele europene. Ce iau acum iau să joace în cupele europene. Da, e și Safranko o țintă”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și