Închide meniul

Jessica Pegula, cuvinte uriaşe la adresa Simonei Halep: „O mare campioană, va fi foarte greu!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 august 2022, 17:08

Reclamă
Jessica Pegula, cuvinte uriaşe la adresa Simonei Halep: „O mare campioană, va fi foarte greu!

Jessica Pegula va juca cu Simona Halep în semifinalele turneuluid e la Toronto

Profimedia

Jessica Pegula, cuvinte uriaşe la adresa Simonei Halep înaintea semifinalei de foc de la Toronto. Pegula se aşteaptă la un meci infernal cu marea noastră campioană, însă crede că poate câştiga şi să se califice în marea finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jessica Pegula crede că poate câştiga turneul de la Toronto, deşi o consideră pe Simona Halep o „mare campioană”.

Jessica Pegula, cuvinte uriaşe la adresa Simonei Halep

Simt că oricine poate câștiga turneul, în circuitul feminin e un echilibru mare și nicio jucătoare nu poate fi scoasă din cursă în lupta pentru un trofeu. Sunt cel mai bine clasată jucătoare din semifinale, dar asta nu înseamnă nimic. Joc împotriva Simonei Halep, o mare campioană și va fi foarte greu. Mă bucură să știu că sunt cel mai bine clasată, dar atât, în plan mental nu înseamnă absolut nimic„, a spus Jessica Pegula, conform eurosport.ro.

Simona Halep – Jessica Pegula, LIVE SCORE, ora 20:00

Simona Halep – Jessica Pegula, partida din semifinalele turneului de la Toronto, va fi în format live score, pe as.ro, de la ora 20:00. Românca ţinteşte o nouă finală în circuitul WTA, prin care să-şi asigure revenirea în top 10.

Simona Halep o va întâlni în premieră pe Jessica Pegula. Americanca ocupă locul 7 WTA, şi în sferturi a trecut de Yulia Putintseva, cu scorul de 6-3, 6-3. Cele două ar fi trebuit să se dueleze în 2021, la Cincinnati, însă românca s-a retras chiar înaintea partidei din turul secund.

Reclamă

Simona Halep a arătat o formă de vis la turneul din Canada. Simo le-a învins pe rând pe Donna Vekic, Shuai Zhang, Jill Teichmann şi Coco Gauff, pe toate în minimum de seturi. Totodatp, fiecare partidă a durat sub ouă ore de joc, astfel că românca nu a petrecut prea mult timp pe teren.

Dacă va trece de Jessica Pegula, Simona Halep se va duela într-o eventuală finală cu învingătoarea duelului dintre Beatriz Haddad Maia – Karolina Pliskova. Totodată, dacă se va califica în ultimul act de la Toronto, Simo va reveni în top 10.

Cel mai bun rezultat al Jessicăi Pegula din acest an a fost finala de la Madrid, pierdută în trei seturi contra lui Ons Jabeur. Totodată, jucătoarea din America are un singur turneu cucerit în carieră, Washington 2019.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, Simona Halep a cucerit un titlu în acest an. În ianuarie, românca triumfa la Melbourne Summer Set 1, după o finală cu Veronika Kudermetova.

Simona Halep, prima reacție după ce a învins-o pe Cori Gauff și s-a calificat în semifinale la Toronto

Simona Halep (15 WTA, 30 de ani) a oferit prima reacție după ce a învins-o pe Cori Gauff (11 WTA, 18 ani), scor 6-4, 7-6 (2) și s-a calificat în semifinalele turneului de la Toronto. Campioana noastră a recunoscut că tânăra jucătoare din Statele Unite i-a pus mari probleme cu loviturile sale puternice.

“A fost un meci foarte greu, a bătut și vântul destul de tare. Coco este o jucătoare incredibilă și întotdeauna este complicat să joci contra ei.

Este dificil să-i returnezi, a trebuit să muncesc punct după punct, să rămân concentrată și să stau în joc”, a spus Simona Halep, potrivit Digisport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și