Închide meniul

Jessica Pegula, cuvinte uriaşe la adresa Simonei Halep: „O mare campioană, va fi foarte greu!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 august 2022, 17:08

Jessica Pegula, cuvinte uriaşe la adresa Simonei Halep: „O mare campioană, va fi foarte greu!

Jessica Pegula va juca cu Simona Halep în semifinalele turneuluid e la Toronto

Profimedia

Jessica Pegula, cuvinte uriaşe la adresa Simonei Halep înaintea semifinalei de foc de la Toronto. Pegula se aşteaptă la un meci infernal cu marea noastră campioană, însă crede că poate câştiga şi să se califice în marea finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jessica Pegula crede că poate câştiga turneul de la Toronto, deşi o consideră pe Simona Halep o „mare campioană”.

Jessica Pegula, cuvinte uriaşe la adresa Simonei Halep

Simt că oricine poate câștiga turneul, în circuitul feminin e un echilibru mare și nicio jucătoare nu poate fi scoasă din cursă în lupta pentru un trofeu. Sunt cel mai bine clasată jucătoare din semifinale, dar asta nu înseamnă nimic. Joc împotriva Simonei Halep, o mare campioană și va fi foarte greu. Mă bucură să știu că sunt cel mai bine clasată, dar atât, în plan mental nu înseamnă absolut nimic„, a spus Jessica Pegula, conform eurosport.ro.

Simona Halep – Jessica Pegula, LIVE SCORE, ora 20:00

Simona Halep – Jessica Pegula, partida din semifinalele turneului de la Toronto, va fi în format live score, pe as.ro, de la ora 20:00. Românca ţinteşte o nouă finală în circuitul WTA, prin care să-şi asigure revenirea în top 10.

Simona Halep o va întâlni în premieră pe Jessica Pegula. Americanca ocupă locul 7 WTA, şi în sferturi a trecut de Yulia Putintseva, cu scorul de 6-3, 6-3. Cele două ar fi trebuit să se dueleze în 2021, la Cincinnati, însă românca s-a retras chiar înaintea partidei din turul secund.

Reclamă

Simona Halep a arătat o formă de vis la turneul din Canada. Simo le-a învins pe rând pe Donna Vekic, Shuai Zhang, Jill Teichmann şi Coco Gauff, pe toate în minimum de seturi. Totodatp, fiecare partidă a durat sub ouă ore de joc, astfel că românca nu a petrecut prea mult timp pe teren.

Dacă va trece de Jessica Pegula, Simona Halep se va duela într-o eventuală finală cu învingătoarea duelului dintre Beatriz Haddad Maia – Karolina Pliskova. Totodată, dacă se va califica în ultimul act de la Toronto, Simo va reveni în top 10.

Cel mai bun rezultat al Jessicăi Pegula din acest an a fost finala de la Madrid, pierdută în trei seturi contra lui Ons Jabeur. Totodată, jucătoarea din America are un singur turneu cucerit în carieră, Washington 2019.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, Simona Halep a cucerit un titlu în acest an. În ianuarie, românca triumfa la Melbourne Summer Set 1, după o finală cu Veronika Kudermetova.

Simona Halep, prima reacție după ce a învins-o pe Cori Gauff și s-a calificat în semifinale la Toronto

Simona Halep (15 WTA, 30 de ani) a oferit prima reacție după ce a învins-o pe Cori Gauff (11 WTA, 18 ani), scor 6-4, 7-6 (2) și s-a calificat în semifinalele turneului de la Toronto. Campioana noastră a recunoscut că tânăra jucătoare din Statele Unite i-a pus mari probleme cu loviturile sale puternice.

“A fost un meci foarte greu, a bătut și vântul destul de tare. Coco este o jucătoare incredibilă și întotdeauna este complicat să joci contra ei.

Este dificil să-i returnezi, a trebuit să muncesc punct după punct, să rămân concentrată și să stau în joc”, a spus Simona Halep, potrivit Digisport.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și