Închide meniul

Discursul lui Adrian Mititelu, după FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1: „Sunt frustrat şi dezamăgit!” Anunţ crucial despre viitorul lui Marius Croitoru

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 august 2022, 8:38

Reclamă
Discursul lui Adrian Mititelu, după FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1: „Sunt frustrat şi dezamăgit! Anunţ crucial despre viitorul lui Marius Croitoru

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, apel disperat pentru suporteri

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Discursul lui Adrian Mititelu, după FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1. Patronul oltenilor a recunoscut să este dezamăgit de înfrângerea cu Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu a vorbit şi despre viitorul lui Marius Croitoru. Patronul FC U Craiova 1948 a dat asigurări că nu se pune problema ca antrenorul să fie schimbat.

Discursul lui Adrian Mititelu, după FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1

Când am bătut palma cu Croitoru am zis că e singura șansă să facem ceva în fotbal. Altfel, n-avem nicio șansă să trecem la un nivel superior. Vrem să facem o echipă puternică, dacă anul ăsta nu reușim să fim cei mai buni, anii următori vom fi. Vrem să facem fotbal spectacol, căutăm să îmbunătățim lotul și să fie o echipă bună care să joace decent în Europa.

Eu îi înțeleg (n.r. pe cei de la Petrolul), atât pot acum și ca orice echipă care este nou-promovată, au suferit, au pătimit, fiecare se agață de ceea ce poate. Și noi am fost într-o situație de genul ăsta acum 10-15 ani și îi înțeleg, azi le-a ieșit. Noi trebuie să ne gândim ce să facem pe viitor, vom mai întâlni echipe de acest gen. Știam că va fi așa și că dacă nu dăm gol primii ne va fi greu, dar eu sunt mulțumit de joc, de ceea ce au dat jucătorii. Sunt frustrat, sunt dezamăgit pentru că nu concepeam să nu luăm trei puncte.

Eu sunt foarte mulțumit de Marius Croitoru, sunt convins că anul acesta echipa va juca în play-off și va fi una dintre echipele bune. Orice e posibil, dar asta nu înseamnă că nu vom mai colabora. Până acum, la modul cum se comportă și prin munca lui, pe mine m-a cucerit. Pe mine m-a surprins, e mult mai bun decât mă așteptam.

Reclamă

Nu mai avem ce să aducem, Bauza o să revină dar nu trebuie să depindem de el. Poate că într-adevăr la un meci cum a fost cel de azi poate că el ar fi avut cheia, dar nu putem să facem o tragedie.  Eu sunt de acord ca echipele românești care joacă în cupele europene să fie sprijinite, dar trebuie făcut de când începe campionatul, nu acum, să joc odată și după să stau 3 săptămâni. Noi le sprijinim, dar sunt echipe care riscă să nu mai aibă niciun joc. Vă dați seama că ne gândeam și la situația lor, chiar dacă nu ne convenea. Să fie o chestiune să știm înainte, nu să aflăm de azi pe mâine”, a spus Adrian Mititelu după FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1, la digisport.ro.

Marius Croitoru, reacţie nervoasă după FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1

Marius Croitoru a avut o primă reacţie după FC U Craiova 1948 – Petrolul, scor 0-1, din etapa a 6-a a Ligii 1. Antrenorul oltenilor a criticat tactica ultra-defensivă a adversarilor. Ploieştenii au câştigat cu un singur şut pe spaţiul porţii adverse.

E greu să-mi găsesc cuvintele după moartea fotbalului în mai multe acte. Principalul vinovat sunt eu, pentru că nu am câştigat. O echipă care pleacă de aici cu un şut pe poartă… e vina mea. Am mai văzut echipe de astea care au câştigat şi apoi nu au putut să mai scoată maieul. Rezistă un an, dar după e mai nasol. Bravo lor, au ştiut pentru ce au venit.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o seară în care fotbalul a pierdut. S-a mai întâmplat asta prin anii ’80. Este vina mea, nu este vina lor. Din păcate, din fotbal fac parte şi astfel de momente. Nu ai ce să analizezi! Să joci cum se jucau odată baraje… e greu să găseşti vinovaţi, pentru că nu sunt băieţii„, a declarat Marius Croitoru, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și