Închide meniul

Discursul lui Adrian Mititelu, după FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1: „Sunt frustrat şi dezamăgit!” Anunţ crucial despre viitorul lui Marius Croitoru

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 august 2022, 8:38

Discursul lui Adrian Mititelu, după FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1: „Sunt frustrat şi dezamăgit! Anunţ crucial despre viitorul lui Marius Croitoru

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, apel disperat pentru suporteri

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Discursul lui Adrian Mititelu, după FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1. Patronul oltenilor a recunoscut să este dezamăgit de înfrângerea cu Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu a vorbit şi despre viitorul lui Marius Croitoru. Patronul FC U Craiova 1948 a dat asigurări că nu se pune problema ca antrenorul să fie schimbat.

Discursul lui Adrian Mititelu, după FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1

Când am bătut palma cu Croitoru am zis că e singura șansă să facem ceva în fotbal. Altfel, n-avem nicio șansă să trecem la un nivel superior. Vrem să facem o echipă puternică, dacă anul ăsta nu reușim să fim cei mai buni, anii următori vom fi. Vrem să facem fotbal spectacol, căutăm să îmbunătățim lotul și să fie o echipă bună care să joace decent în Europa.

Eu îi înțeleg (n.r. pe cei de la Petrolul), atât pot acum și ca orice echipă care este nou-promovată, au suferit, au pătimit, fiecare se agață de ceea ce poate. Și noi am fost într-o situație de genul ăsta acum 10-15 ani și îi înțeleg, azi le-a ieșit. Noi trebuie să ne gândim ce să facem pe viitor, vom mai întâlni echipe de acest gen. Știam că va fi așa și că dacă nu dăm gol primii ne va fi greu, dar eu sunt mulțumit de joc, de ceea ce au dat jucătorii. Sunt frustrat, sunt dezamăgit pentru că nu concepeam să nu luăm trei puncte.

Eu sunt foarte mulțumit de Marius Croitoru, sunt convins că anul acesta echipa va juca în play-off și va fi una dintre echipele bune. Orice e posibil, dar asta nu înseamnă că nu vom mai colabora. Până acum, la modul cum se comportă și prin munca lui, pe mine m-a cucerit. Pe mine m-a surprins, e mult mai bun decât mă așteptam.

Reclamă

Nu mai avem ce să aducem, Bauza o să revină dar nu trebuie să depindem de el. Poate că într-adevăr la un meci cum a fost cel de azi poate că el ar fi avut cheia, dar nu putem să facem o tragedie.  Eu sunt de acord ca echipele românești care joacă în cupele europene să fie sprijinite, dar trebuie făcut de când începe campionatul, nu acum, să joc odată și după să stau 3 săptămâni. Noi le sprijinim, dar sunt echipe care riscă să nu mai aibă niciun joc. Vă dați seama că ne gândeam și la situația lor, chiar dacă nu ne convenea. Să fie o chestiune să știm înainte, nu să aflăm de azi pe mâine”, a spus Adrian Mititelu după FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1, la digisport.ro.

Marius Croitoru, reacţie nervoasă după FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1

Marius Croitoru a avut o primă reacţie după FC U Craiova 1948 – Petrolul, scor 0-1, din etapa a 6-a a Ligii 1. Antrenorul oltenilor a criticat tactica ultra-defensivă a adversarilor. Ploieştenii au câştigat cu un singur şut pe spaţiul porţii adverse.

E greu să-mi găsesc cuvintele după moartea fotbalului în mai multe acte. Principalul vinovat sunt eu, pentru că nu am câştigat. O echipă care pleacă de aici cu un şut pe poartă… e vina mea. Am mai văzut echipe de astea care au câştigat şi apoi nu au putut să mai scoată maieul. Rezistă un an, dar după e mai nasol. Bravo lor, au ştiut pentru ce au venit.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o seară în care fotbalul a pierdut. S-a mai întâmplat asta prin anii ’80. Este vina mea, nu este vina lor. Din păcate, din fotbal fac parte şi astfel de momente. Nu ai ce să analizezi! Să joci cum se jucau odată baraje… e greu să găseşti vinovaţi, pentru că nu sunt băieţii„, a declarat Marius Croitoru, potrivit digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și