Închide meniul

Alexandru Cicâldău pleacă de la Galatasaray! Anunţul de ultimă oră al turcilor. Nu a mai fost aşteptată oferta finală de la Sampdoria

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 august 2022, 12:52

Alexandru Cicâldău pleacă de la Galatasaray! Anunţul de ultimă oră al turcilor. Nu a mai fost aşteptată oferta finală de la Sampdoria

Alexandru Cicâldău, tot mai aproape de plecarea de la Galatasaray

Alexandru Cicâldău nu va mai juca la Galatasaray / Profimediaimages

Alexandru Cicâldău pleacă de la Galatasaray. Internaţionalul român nu mai este dorit de gruparea „Cim Bom” şi urmează să îmbrace tricoul unei alte echipe. Chiar dacă a avut o ofertă oficială din Serie A, de la Sampdoria, mijlocaşul de 25 de ani rămâne în Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii de la sabah.com.tr anunţă că Cicâldău a părăsit deja echipa. Jucătorul pentru care Galatasaray a achitat 6.5 milioane de euro va ajunge la Sivasspor. Antrenorul Okan Buruk şi-a dat acceptul.

Alexandru Cicâldău pleacă de la Galatasaray! Va juca la Sivasspor

Cicâldău a fost transferat la insistenţele lui Fatih Terim, dar nu este pe placul noului tehnician. Dacă sezonul trecut a marcat 4 goluri în 32 de apariţii, în această ediţie de campionat a bifat numai cinci minute.

Mijlocaşul român va pleca sub formă de împrumut la echipa aflată pe locul 13, în competiţia internă, după primele 3 etape. Sivasspor a remizat cu Gaziantep (1-1) şi Alanyaspor (1-1) şi a cedat cu Demirspor (0-3).

Decizia luată de Galatasaray este cel puţin surprinzătoare, în condiţiile în care clubul a avut o ofertă concretă de 5 milioane de euro. Sampdoria l-a dorit pe Moruţan, dar turcii au cerut nu mai puţin de 7.5 milioane de euro. Italienii au bătut în retragere, motiv pentru care şefii Galatei au decis să îl trimită pe Cicâldău la Sivasspor.

Reclamă

Într-un singur sezon la Galatasaray, Alex Cicâldău a evoluat în 42 de partide, marcând patru goluri, şi contribuind cu pasă decisivă la alte patru.

În Turcia, Alex Cicâldău a făcut echipă cu alt român, Olimpiu Moruţan, care a a ajuns între timp la Pisa, în Serie B. Turcii plăteau în schimbul lui Moruţan puţin peste 4 milioane de euro, iar jucătorul a evoluat în 40 de partide, în toate competiţiile.

Cicâldău, dorit și de Fiorentina

Presa din Turcia anunţă că Alex Cicâldău a fost dorit şi de Fiorentina. Românul a avut un sezon oscilant pentru Galatasaray, astfel noul antrenor nu ar urma să se bazeze pe serviciile sale în stagiunea următoare.

Reclamă 4 / 0/3

Okan Buruk vrea să înnoiască toată linia de mijloc. Alexandrul Cicâldău, care a fost cumpărat cu mari așteptări în sezonul trecut, nu este luat în calcul pentru primul “11”.

Okan Buruk și directorul sportiv de la Galatasaray, Cenk Ergun, au anumite ținte pentru a-l înlocui pe Alexandru Cicâldău. În mod special, Fiorentina este interesată de el”, titrează Aşkam Spor.

Fiorentina este una dintre echipele bune ale campionatului italian, clasându-se pe locul 7 sezonul trecut. Galatasaray, de cealaltă parte, a avut un sezon dezamăgitor, şi a terminat pe locul 13. Atfel, turcii nu vor evolua în nicio competiţie europeană.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și