Închide meniul

Universitatea Craiova l-a transferat pe Bogdan Mitrea chiar înaintea meciului decisiv cu Hapoel Beer Sheva: „Ne-a rugat să-l lăsăm să plece!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 august 2022, 14:46

Universitatea Craiova l-a transferat pe Bogdan Mitrea chiar înaintea meciului decisiv cu Hapoel Beer Sheva: „Ne-a rugat să-l lăsăm să plece!

Universitatea Craiova, ofertă pentru Bogdan Mitrea

Bogdan Mitrea este căpitanul lui Sepsi / Hepta

Universitatea Craiova l-a transferat pe Bogdan Mitrea. Transferul s-a realizat chiar înaintea meciului cu Hapoel Beer Sheva din play-off-ul Conference League. În vârstă de 34 de ani, Mitrea era căpitanul lui Sepsi Sfântu Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 600.000 de euro, Mitrea a cucerit două trofee cu Sepsi, Cupa şi Supercupa României. Fundaşul a ajuns la Sfântu Gheorghe în 2020, de la Spartak Trnava.

Universitatea Craiova l-a transferat pe Bogdan Mitrea

Prima oferă a lui Mihai Rotaru pentru Mitrea a fost de 100.000 de euro, însă covăsnenii au refuzat. Patronul oltenilor a plusat şi a achitat clauza de reziliere în valoare de 250.000 de euro, potrivit gsp.ro. Fundaşul şi-a luat rămas bun de la colegii săi în această dimineaţă.

„În proportie de 90%, transferul e rezolvat. Știți cum e, până nu semnează contractul nu e gata. Noi ne-am înțeles cu Craiova, el s-a înțeles cu noul club, de principiu e totul rezolvat.

Ne-a rugat să-l lăsăm să plece, are o vârstă, îi mulțumim pentru tot. Cine știe, poate vom mai colabora cândva”, a declarat Attila Hadnagy, potrivit sursei citate.

Reclamă

Bogdan Mitrea, reacţie vehementă după programul încărcat

Bogdan Mitrea a avut o reacţie vehementă, fiind nemulţumit de programul încărcat al lui Sepsi. Căpitanul covăsnenilor a declarat că orele la care s-au disputat partide în debutul actualului sezon sunt anormale.

„Jucăm acasă cu UTA și asta e bine. E bine că nu ne-au pus iar la 12 sau la 13. Până la 16 poate ne revenim, nu sunt nici 72 de ore de la acest meci. Djurgardens mi se pare că își amână meciurile din campionat, ei și nu știu câte campionate din Europa, pentru că prioritizează meciurile din cupele europene. Noi n-avem voie să amânăm pentru că nu mai avem timp să jucăm. Și când se joacă Cupa Mondială, noi vom juca.

Ei nu se gândesc la noi și ne pun la niște ore când nici nu poți să stai afară. Aș vrea să vină dânșii să stea, nu să joace, măcar să stea în tribună, să vadă dacă se poate juca fotbal. Faci un sprint și nu mai ai salivă.

Reclamă 4 / 0/3

Crezi că-i interesează? Nu contează pentru ei, pentru ei contează ratingul. Ar trebui să se gândească mai mult la jucători pentru că după ne plângem de spectacol. Fotbalul se joacă în nocturnă, nu duminică, la ora 12:00 – 13:00, când lumea e la biserică”, a declarat Bogdan Mitrea, la Pro Arena, după meciul cu Djurgarden.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă Vezi toate știrile
Citește și