Închide meniul

OFICIAL | Alexandru Cicâldău a semnat cu Al Ittihad Kalba! Cum a fost prezentat internaţionalul român: „Tigrul!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 august 2022, 22:53

Reclamă
OFICIAL | Alexandru Cicâldău a semnat cu Al Ittihad Kalba! Cum a fost prezentat internaţionalul român: „Tigrul!

Alexandru Cicâldău a semnat cu Al Ittihad Kalba

Alexandru Cicâldău va juca în Emirate / Twitter Al Ittihad Kalba

Alexandru Cicâldău a semnat cu Al Ittihad Kalba. Gruparea din Emiratele Unite l-a împrumutat de la Galatasaray şi are opţiunea de a-l transfera definitiv pe interenaţionalul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cicâldău a fost deja prezentat la noua sa echipă. Fostul mijlocaş al Universităţii Craiova pleacă după un singur an din Turcia. 6.5 milioane de euro plătise Galatasaray pentru a-l transfera din Bănie.

Alexandru Cicâldău a semnat cu Al Ittihad Kalba

Al Ittihad Kalba a semnat cu playmaker-ul român Alexandru Cicâldău. Acesta vine sub formă de împrumut, pentru un sezon, de la Galatasaray„, anunţă clubul din Emirate pe contul oficial de Twitter.

Cicâldău a avut parte şi de un clip de prezentare spectaculos. Este noul „tigru” de la Al Ittihad.

Reclamă

Jurnaliştii turci anunţă că Al Ittihad Kalba îl va împrumuta pe Cicâldău pentru un milion de euro. Există şi opţiunea unui transfer definitiv, pentru 4.5 milioane de euro, în cazul în care internaţionalul român va confirma la noua sa echipă.

Cicâldău a fost aproape de un transfer în Italia

Decizia luată de Galatasaray este cel puţin surprinzătoare, în condiţiile în care clubul a avut o ofertă concretă de 5 milioane de euro. Sampdoria l-a dorit pe Cicâldău, dar turcii au cerut nu mai puţin de 7.5 milioane de euro. Italienii au bătut în retragere, motiv pentru care şefii Galatei au căutat o altă echipă la care să-l trimită.

Reclamă 4 / 0/3

Cicâldău a fost transferat la insistenţele lui Fatih Terim, dar nu este pe placul noului tehnician. Dacă sezonul trecut a marcat 4 goluri în 32 de apariţii, în această ediţie de campionat a bifat numai cinci minute.

Alexandru Cicâldău a jucat 41 de meciuri în toate competiţiile pentru gruparea din Istanbul, marcând 5 goluri şi dând 4 pase decisive.

În Turcia, Alex Cicâldău a făcut echipă cu alt român, Olimpiu Moruţan, care a a ajuns între timp la Pisa, în Serie B. Turcii plăteau în schimbul lui Moruţan puţin peste 4 milioane de euro, iar jucătorul a evoluat în 40 de partide, în toate competiţiile.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și