Închide meniul

Jose Mourinho a răbufnit după Juventus – Roma 1-1: „A fost ruşinos, oribil!” Dialog genial cu secundul său

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 august 2022, 12:04

Reclamă
Jose Mourinho a răbufnit după Juventus – Roma 1-1: „A fost ruşinos, oribil! Dialog genial cu secundul său

Jose Mourinho e antrenorul Romei

Profimediaimages

Jose Mourinho a răbufnit după Juventus – Roma 1-1. Tehnicianul portughez a fost extrem de nemulţumit de evoluţia echipei sale din derby-ul de la Torino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho e de părere că echipa sa a avut noroc în prima repriză, atunci când a primit un singur gol.

Jose Mourinho a răbufnit după Juventus – Roma 1-1

Am avut extrem de mult noroc în prima repriză. Nu am făcut absolut nimic, a fost noroc pur. Apoi în repriza a doua a reușit să facem ceva, a fost o altă echipă. La pauză, le-am spus jucătorilor că sunt rușinat de ei. A fost rușinos! Nu este vorba despre tactică, este vorba despre atitudine.

Nu putem să venim la Torino și să jucăm așa. I-am spus secundului meu: “Roagă-te să fie doar 1-0 la pauză!”. A fost ceva fantastic să primim doar un gol. Din păcate, am avut puține soluții ofensive pe bancă, fără Zaniolo, fără Wijnaldum. Fundașii au jucat oribil în prima repriză. Pentru repriza a doua, am fost mulțumit.

L-am văzut pe Abraham într-un interviu, s-a comportat ca și cum ar fi jucat foarte bine, dar a fost oribil”, a spus Jose Mourinho pentru DAZN, după Juventus – Roma 1-1.

Reclamă

Jose Mourinho, savuros! „The Special One” le-a arătat fanilor ce tatuaj şi-a făcut

Jose Mourinho le-a arătat fanilor ce tatuaj şi-a făcut. Antrenorul care a devenit campion în Conference League cu AS Roma a luat decizia să ajungă pe mâna unui artist.

Portughezul în vârstă de 59 de ani a ales un mod spectaculos prin care să celebreze victoria obţinută de gruparea din Serie A pe 25 mai. „Lupii” s-au impus cu 1-0 în faţa lui Feyenoord, în finala disputată la Tirana şi arbitrată de Istvan Kovacs.

Mourinho a scris istorie în fotbalul mondial şi a devenit primul antrenor care câştigă cele mai importante trei competiţii continentale: UEFA Champions League, Europa League şi Conference League. Tehnicianul lusitan a apelat la artistul Alberto Marzari ca să îi facă un tatuaj unic, anunţă gazzetta.it.

Reclamă 4 / 0/3

Jose Mourinho şi-a anunţat fanii în urmă cu trei zile şi le-a dezvăluit că s-a tatuat. Le-a arătat bandajul pe care îl avea pe braţul drept. Acum le-a arătat şi ce desen a ales.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Jose Mourinho (@josemourinho)

Acesta este tatuajul meu. Bucuria oamenilor din Roma m-a determinat să o fac. Apoi m-am gândit la ceva special, ceva care să onoreze toate cluburile cu care am câștigat competiții europene. În același timp, îmi doream un tatuaj unic, unul pe care, până acum, sunt singurul care îl poate avea…

Alberto mi-a arătat câteva propuneri, am schimbat doar câteva detalii. Iată tatuajul meu„, a scris Jose Mourinho pe contul său de Instagram.

Mourinho este primul tehnician care a triumfat în Conference League, Europa League și Champions League. El a câștigat trofee europene cu patru echipe diferite, FC Porto, Inter, Manchester United și acum AS Roma.

Tehnicianul portughez e omul finalelor. Are numai victorii în cele cinci finale europene disputate în carieră: o Cupă UEFA (2003), două Champions League (2004, 2010), un trofeu Europa League (2017) și acum Conference League (2022).

Mourinho e doar al doilea manager care câștigă cinci trofee europene, după Giovanni Trapattoni. „The Special One” a arătat „manita” după fluierul final al lui Istvan Kovacs.

Reclamă

Pentru Jose Mourinho este al 26-lea trofeu al carierei. Pentru AS Roma e primul trofeu european din istoria clubului. Echipa de pe Olimpico a mai jucat finala Cupei UEFA în 1991, dar a pierdut-o în fața lui Inter.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și