Închide meniul

Imaginea serii la FCSB – FC Hermannstadt! Un spectator dormea fără griji în tribune. Scene hilare pe Arena Națională

Antena Sport Publicat: 28 august 2022, 23:03

Reclamă
Imaginea serii la FCSB – FC Hermannstadt! Un spectator dormea fără griji în tribune. Scene hilare pe Arena Națională

Un spectator dormea fără griji în tribune la FCSB - Hermannstadt

Un spectator dormea fără griji în tribune la FCSB - Hermannstadt / Captură Orangesport

Un spectator a oferit imaginea serii în timpul meciului FCSB – FC Hermannstadt, din etapa a 7-a din Liga 1. Suporterul a fost surprins de camerele TV în timp ce dormea fără griji în tribune. Scena l-a amuzat pe regizorul partidei, care a oferit un cadru îndelungat cu bărbatul respectiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momentul hilar s-a petrecut la pauza meciului de pe Arena Națională, imediat după ce arbitrul central Radu Petrescu a fluierat finalul primei reprize.

Imaginea serii la FCSB – FC Hermannstadt! Un spectator dormea fără griji în tribune

Spectatorul somnoros, care se afla la tribuna oficială, s-a trezit brusc și a părut să se uite fix în camera care îl filma.

La pauză, FCSB și FC Hermannstadt se aflau la egalitate, scor 1-1, după golurile marcate de Mihai Butean (21′) și Joyskim Dawa (34′).

Imaginea serii la FCSB – FC Hermannstadt / Captură Orangesport

Joyskim Dawa a marcat golul carierei în FCSB – FC Hermannstadt

Joyskim Dawa a marcat golul carierei în meciul dintre FCSB și FC Hermannstadt. Fundașul vicecampioanei României a reușit o execuție de senzație în prima repriză a meciului de pe Arena Națională, din etapa cu numărul 7 a Ligii 1.

Reclamă

Dawa a ieșit la rampă în minutul 34, la scorul de 1-0 pentru FC Hermannstadt.

Fundașul de 26 de ani a urmărit o minge respinsă la marginea careului sibienilor, a preluat elegant cu spatele la poartă și a finalizat cu un voleu din întoarcere. Mingea s-a dus sub bara transversală, iar plonjonul portarului Muțiu a fost în zadar.

Reclamă 4 / 0/3

Este al doilea gol marcat de Joyskim Dawa în tricoul FCSB-ului, după cel reușit în meciul cu FC Saburtalo Tbilisi, 4-2, în manșa returului din turul 2 preliminar al Conference League.

Hermannstadt reușise să deschidă scorul în minutul 21, prin Mihai Butean. Chiar Dawa a fost cel care a greșit la golul sibienilor, cu o ieșire hazardată din defensivă.

Camerunezul a fost deposedat, iar elevii lui Marius Măldărășanu au plecat pe contraatac și au finalizat o fază superbă. Butean a tras violent lângă bară, fără speranțe pentru Ștefan Târnovanu.

FC Hermannstadt, protest inedit în debutul meciului cu FCSB

FC Hermannstadt a pus în scenă un protest inedit în debutul meciului cu FCSB, din etapa a 7-a din Liga 1. Jucătorii sibieni, pregătiți de Marius Măldărășanu, au refuzat să joace timp de aproximativ 30 de secunde.

Au fost momente de stupoare pe Arena Națională, după ce arbitrul central Horațiu Feșnic a fluierat startul partidei.

Neplătiți de luni de zile, jucătorii de la Hermannstadt și-au pierdut complet răbdarea și au hotărât să ia măsuri. Sibienii au refuzat să joace în debutul meciului cu FCSB.

Elevii lui Măldărășanu au rămas pe loc, „înghețați”, în timp ce jucătorii roș-albaștri au început să paseze mingea în propria jumătate, fără vreo intenție de a ataca poarta adversă.

Reclamă

În cele din urmă, după 30 de secunde, jucătorii lui Hermannstadt s-au „trezit” și au pornit spre jumătatea FCSB-ului.

FC Hermannstadt, protest pe Arena Națională

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și