Închide meniul

Florin Răducioiu a răbufnit după FCSB – Hermannstadt 2-2: „E inadmisibil! Falsăm campionatul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 august 2022, 11:14

Reclamă
Florin Răducioiu a răbufnit după FCSB – Hermannstadt 2-2: „E inadmisibil! Falsăm campionatul!

Florin Răducioiu, cucerit de 3 jucători de la FCSB

Florin Răducioiu, discurs dur după FCSB - Hermannstadt 2-2 | Hepta

Florin Răducioiu a răbufnit după FCSB – Hermannstadt 2-2. Fostul internaţional român şi-a ieşit din minţi în momentul în care a vorbit despre problemele financiare ale celor de la Hermannstatd.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu spune că este inadmisibil să se vorbească despre problemele financiare ale sibienilor. Jucătorii nu şi-au mai luat banii din luna mai, iar în startul au refuzat să joace timp de aproximativ 30 de secunde.

Florin Răducioiu a răbufnit după FCSB – Hermannstadt 2-2

E o mare problemă de ani de zile. Falsăm campionatul, iar în loc să vorbim de fotbal, vorbim de problemele financiare şi de desfiinţarea echipei. Ştiu ce înseamnă aceste lucruri, nu am trecut prin ele, dar ştiu care e realitatea în România.

Suntem o ţară aflată pe lista neagră a neachitării salariilor, am citit într-un ziar din Anglia. Suntem o ţară periculoasă pentru jucători din acest punct de vedere. Sper să se rezolve problema la Hermannstadt, pentru că fotbaliştii joacă un fotbal frumos, sunt profesionişti, iar munca lor trebuie răsplătită.

Vreau să vorbim de fotbal, nu de astfel de lucruri, mai ales în Liga 1. Nu ar trebui să se mai întâmple în 2022 aşa ceva. E inadmisibil!”, a declarat Florin Răducioiu la Prima Sport.

Reclamă

FC Hermannstadt, protest inedit în debutul meciului cu FCSB

FC Hermannstadt a pus în scenă un protest inedit în debutul meciului cu FCSB, din etapa a 7-a din Liga 1. Jucătorii sibieni, pregătiți de Marius Măldărășanu, au refuzat să joace timp de aproximativ 30 de secunde.

Au fost momente de stupoare pe Arena Națională, după ce arbitrul central Horațiu Feșnic a fluierat startul partidei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și