Închide meniul

Florin Răducioiu a răbufnit după FCSB – Hermannstadt 2-2: „E inadmisibil! Falsăm campionatul!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 august 2022, 11:14

Florin Răducioiu a răbufnit după FCSB – Hermannstadt 2-2: „E inadmisibil! Falsăm campionatul!

Florin Răducioiu, cucerit de 3 jucători de la FCSB

Florin Răducioiu, discurs dur după FCSB - Hermannstadt 2-2 | Hepta

Florin Răducioiu a răbufnit după FCSB – Hermannstadt 2-2. Fostul internaţional român şi-a ieşit din minţi în momentul în care a vorbit despre problemele financiare ale celor de la Hermannstatd.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu spune că este inadmisibil să se vorbească despre problemele financiare ale sibienilor. Jucătorii nu şi-au mai luat banii din luna mai, iar în startul au refuzat să joace timp de aproximativ 30 de secunde.

Florin Răducioiu a răbufnit după FCSB – Hermannstadt 2-2

E o mare problemă de ani de zile. Falsăm campionatul, iar în loc să vorbim de fotbal, vorbim de problemele financiare şi de desfiinţarea echipei. Ştiu ce înseamnă aceste lucruri, nu am trecut prin ele, dar ştiu care e realitatea în România.

Suntem o ţară aflată pe lista neagră a neachitării salariilor, am citit într-un ziar din Anglia. Suntem o ţară periculoasă pentru jucători din acest punct de vedere. Sper să se rezolve problema la Hermannstadt, pentru că fotbaliştii joacă un fotbal frumos, sunt profesionişti, iar munca lor trebuie răsplătită.

Vreau să vorbim de fotbal, nu de astfel de lucruri, mai ales în Liga 1. Nu ar trebui să se mai întâmple în 2022 aşa ceva. E inadmisibil!”, a declarat Florin Răducioiu la Prima Sport.

Reclamă

FC Hermannstadt, protest inedit în debutul meciului cu FCSB

FC Hermannstadt a pus în scenă un protest inedit în debutul meciului cu FCSB, din etapa a 7-a din Liga 1. Jucătorii sibieni, pregătiți de Marius Măldărășanu, au refuzat să joace timp de aproximativ 30 de secunde.

Au fost momente de stupoare pe Arena Națională, după ce arbitrul central Horațiu Feșnic a fluierat startul partidei.

Recomandări
  • Florin Răducioiu a răbufnit după FCSB – Hermannstadt 2-2
  • Ce l-a deranjat pe fostul internaţional român

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 17:00 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și