Închide meniul

Mario Balotelli, transfer în ultima zi de mercato, la FC Sion! Ce cotă de piaţă a ajuns să aibă

Antena Sport Publicat: 1 septembrie 2022, 12:10

Reclamă
Mario Balotelli, transfer în ultima zi de mercato, la FC Sion! Ce cotă de piaţă a ajuns să aibă

Mario Balotelli, transfer în ultima zi de mercato, la FC Sion

Mario Balotelli, prezentat la noul club / www.facebook.com/FCSion

Mario Balotelli a prins un transfer în ultima zi de mercato, la FC Sion, echipa de pe locul 6 în campionatul de fotbal al Elveţiei, după un ultim sezon la Adana Demirspor în Turcia, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„FC Sion este încântat de sosirea unui atacant de clasă mondială”, a transmis clubul elveţian.

Mario Balotelli a semnat cu FC Sion

Jucătorul în vârstă de 32 va juca la al 11-lea club din carieră şi la al cincilea începând din ianuarie 2019, când a încercat să-şi relanseze cariera la Olympique Marseille.

În acest interval, fosta speranţă a „Squadrei Azzurra” (36 selecţii, 14 goluri) a trecut pe la Brescia, AC Monza (Serie B) şi Adana, unde a înscris 18 goluri în sezonul trecut înainte de a intra în conflict cu antrenorul său.

Balotelli, declin neaşteptat

Exclus de la echipa naţională a Italiei în ultimii trei ani, după ce a participat la EURO 20212 şi CM 2014, Balotelli a revenit din nou sub culorile naţionale, fiind convocat în ianuarie la un stagiu de pregătire de către selecţionerul Roberto Mancini.

Reclamă

Considerat în urmă cu câţiva ani un mare atacant, copilul teribil al fotbalului italian, care a jucat pentru Inter Milano şi AC Milan, precum şi în Premier League, la Manchester City şi Liverpool, a cunoscut un declin neaşteptat.

Actuala cotă de piaţă a lui Mario Balotelli este de 2.8 milioane de euro. Asta în situaţia în care, cu 10 ani în urmă, el valora nu mai puţin de 32 de milioane de euro.

Mario Balotelli, acuzat de viol de o tânără de 16 ani, în 2017

Mario Balotelli a primit sentinţa finală după ce a fost acuzat de viol de o tânără de 16 ani. Fostul atacant italian care a trecut pe la Inter și Manchester City a fost găsit nevinovat după ce a fost acuzat de viol în 2017, când evolua la Nice. O tânără de 16 ani a întreţinut relaţii sexuale cu Balotelli, care explica că acestea au fost consimţite.

Reclamă 4 / 0/3

Totuşi, tânăra i-a cerut atacantului 100.000 de euro la scurt timp. Balotelli a acuzat-o de extorcare, iar femeia a făcut acelaşi lucru. Instanţa din Brescia a anunţat în august 2021 sentinţa finală. Balotelli este nevinovat, după ce acuzaţiile tinerei au fost găsite nefondate, scrie football-italia.net.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și