Închide meniul

Mario Balotelli, transfer în ultima zi de mercato, la FC Sion! Ce cotă de piaţă a ajuns să aibă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 septembrie 2022, 12:10

Mario Balotelli, transfer în ultima zi de mercato, la FC Sion! Ce cotă de piaţă a ajuns să aibă

Mario Balotelli, transfer în ultima zi de mercato, la FC Sion

Mario Balotelli, prezentat la noul club / www.facebook.com/FCSion

Mario Balotelli a prins un transfer în ultima zi de mercato, la FC Sion, echipa de pe locul 6 în campionatul de fotbal al Elveţiei, după un ultim sezon la Adana Demirspor în Turcia, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„FC Sion este încântat de sosirea unui atacant de clasă mondială”, a transmis clubul elveţian.

Mario Balotelli a semnat cu FC Sion

Jucătorul în vârstă de 32 va juca la al 11-lea club din carieră şi la al cincilea începând din ianuarie 2019, când a încercat să-şi relanseze cariera la Olympique Marseille.

În acest interval, fosta speranţă a „Squadrei Azzurra” (36 selecţii, 14 goluri) a trecut pe la Brescia, AC Monza (Serie B) şi Adana, unde a înscris 18 goluri în sezonul trecut înainte de a intra în conflict cu antrenorul său.

Balotelli, declin neaşteptat

Exclus de la echipa naţională a Italiei în ultimii trei ani, după ce a participat la EURO 20212 şi CM 2014, Balotelli a revenit din nou sub culorile naţionale, fiind convocat în ianuarie la un stagiu de pregătire de către selecţionerul Roberto Mancini.

Reclamă

Considerat în urmă cu câţiva ani un mare atacant, copilul teribil al fotbalului italian, care a jucat pentru Inter Milano şi AC Milan, precum şi în Premier League, la Manchester City şi Liverpool, a cunoscut un declin neaşteptat.

Actuala cotă de piaţă a lui Mario Balotelli este de 2.8 milioane de euro. Asta în situaţia în care, cu 10 ani în urmă, el valora nu mai puţin de 32 de milioane de euro.

Mario Balotelli, acuzat de viol de o tânără de 16 ani, în 2017

Mario Balotelli a primit sentinţa finală după ce a fost acuzat de viol de o tânără de 16 ani. Fostul atacant italian care a trecut pe la Inter și Manchester City a fost găsit nevinovat după ce a fost acuzat de viol în 2017, când evolua la Nice. O tânără de 16 ani a întreţinut relaţii sexuale cu Balotelli, care explica că acestea au fost consimţite.

Reclamă 4 / 0/3

Totuşi, tânăra i-a cerut atacantului 100.000 de euro la scurt timp. Balotelli a acuzat-o de extorcare, iar femeia a făcut acelaşi lucru. Instanţa din Brescia a anunţat în august 2021 sentinţa finală. Balotelli este nevinovat, după ce acuzaţiile tinerei au fost găsite nefondate, scrie football-italia.net.

Recomandări
  • Mario Balotelli e cotat la 2.8 milioane de euro
  • Atacantul a ajuns la 32 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” Vezi toate știrile
Citește și