Închide meniul
VIDEO

Imagini copleşitoare în Manchester United – Real Sociedad 0-1! Mii de oameni, cu lacrimi în ochi în timpul minutului de reculegere pentru Regina Elisabeta a II-a

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 septembrie 2022, 10:00

Imagini copleşitoare în Manchester United – Real Sociedad 0-1! Mii de oameni, cu lacrimi în ochi în timpul minutului de reculegere pentru Regina Elisabeta a II-a

Moment de reculegere pe Old Trafford, înainte de Manchester United - Real Sociedad 0-1

Profimedia

Imagini copleşitoare în Manchester United – Real Sociedad 0-1, în timpul minutului de reculegere pentru Regina Elisabeta a II-a. Fanii celor două echipe, dar şi jucătorii au oferit imagini impresionante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tăcere totală pe Old Trafford în timpul minutului de reculegere pentru Regina Elisabeta a II-a. Fanii englezi s-au rugat şi aveau lacrimi în ochi după anunţul morţii Majestăţii Sale.

Imagini copleşitoare în Manchester United – Real Sociedad 0-1. Minut de reculegere pentru Regina Elisabeta a II-a

Şi jucătorii au fost copleşiti de intensitatea momentului. Cristiano Ronaldo, starul celor de la Manchester United, a fost vizibil marcat de încărcătura emoţională a momentului.

Moment de reculegere înainte de West Ham – FCSB 3-1

A avut loc un moment de reculegere înainte de West Ham – FCSB 3-1, după ce Regina Elisabeta a II-a a murit. Jucătorii celor două echipe au purtat banderole negre înaintea de intrarea pe stadion.

Reclamă

În semn de respect pentru Regina Elisabeta a II-a, imnul UEFA Conference League nu s-a mai auzit pe stadion.

În timpul momentului de reculegere, suporterii lui West Ham au intonat „God Save the Queen”, imnul Angliei.

Reclamă 4 / 0/3

West Ham, mesaj emoţionant

La scurt timp după ce Regina Elisabeta a II-a a murit, West Ham a transmis un mesaj emoţionant.

„Clubul West Ham United este profund întristat de moartea Reginei Elisabeta a II-a. Gândurile și sincerele noastre condoleanțe sunt alături de Familia Regală.

Ne alăturăm națiunii în doliu pentru pierderea ei. Odihnește-te în pace, Maiestate”, a transmis West Ham.

Regina Elisabeta a II-a a încetat din viaţă

Regina Elisabeta a II-a a încetat din viaţă la vârsta de 96 de ani. Era cel mai în vârstă monarh al lumii! Regina Marii Britanii a murit după 70 de ani de domnie. Lumea sportului a reacţionat imediat după anunţul care a îndoliat o lume întreagă.

”Regina a murit în pace la Balmoral”, a anunţat Palatul Buckingham. Charles este astfel noul Rege al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Conducătorii Premier League au avut o primă reacţie după decesul care a îndoliat mapamondul.

„Suntem profund întristaţi să auzim vestea morţii Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a. Gândurile noastre sunt alături de Familia Regală și de toată lumea care este în doliu pentru pierderea Majestății Sale”, a fost mesajul publicat pe contul de Twitter.

Reclamă

Mesajele cluburilor din Premier League, după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a decedat în seara de joi, la vârsta de 96 de ani. Vestea a cutremurat şi lumea fotbalului, cluburile din Anglia fiind puternic afectate.

Manchester United şi-a exprimat regretul faţă de vestea venită de la Palatul Buckingham. Clubul de pe Old Trafford a postat o fotografie a Reginei, alături de un mesaj profund.

„Manchester United împărtășește tristețea întregii națiuni în urma anunțului de la Palatul Buckingham cu privire la moartea Alteței Sale Regale Regina Elisabeta a II-a”, a fost mesajul celor de la Manchester United.

Şi campioana din Premier League, Manchester City, a transmis imediat un mesaj, după aflarea veştii că Regina s-a stins din viaţă.

„Manchester City dorește să transmită sincere condoleanțe Familiei Regale în urma decesului Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a. Dăruirea și slujirea Majestății Sale au fost exemplare și ne alăturăm țării noastre și Commonwealth-ului pentru a plânge pierderea ei”, au transmis cei de la Manchester City.

West Ham, adversara FCSB-ului din Conference League, Chelsea, Tottenham şi Newcastle au postat şi ele mesaje pe conturile oficiale, după decesul care a îndoliat întregul Regat.

Arsenal, cea care disputa partida cu Zurich din Europa League, la ora la care s-a anunţat că Regina Elisabeta a II-a a decedat, a ţinut un moment de reculegere la pauza începutul reprizei secunde.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și