Închide meniul

OFICIAL | Ce se întâmplă cu meciul West Ham – FCSB, după ce Regina Elisabeta a II-a a murit

Antena Sport Publicat: 8 septembrie 2022, 20:59

Reclamă
OFICIAL | Ce se întâmplă cu meciul West Ham – FCSB, după ce Regina Elisabeta a II-a a murit

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

S-a aflat ce se întâmplă cu meciul West Ham – FCSB, după ce Regina Elisabeta a II-a a murit. Regina s-a stins la vârsta de 96 de ani, după ce în cursul zilei de miercuri starea ei de sănătate s-a deteriorat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Confruntarea din această seară este programată la ora 22:00, ora României, iar fanii se temeau că duelul ar putea fi amânat în urma anunţului tragic venit de la Palatul Buckingham.

Ce se întâmplă cu meciul West Ham – FCSB

Confruntarea dintre West Ham şi FCSB nu va fi amânată, a anunţat West Ham.

”Respectând directivele de la Federație și UEFA, meciul din această seară cu FCSB se va desfășura conform planificării inițiale.

Un minut de reculegere va fi ținut înainte de startul jocului pentru a le permite echipelor, arbitrilor și tuturor celor prezenți să-și exprime respectul pentru Majestatea Sa, Regina”, a anunțat West Ham.

Reclamă
Reclamă

La scurt timp după ce Regina Elisabeta a II-a a murit, West Ham şi-a schimbat fotografia de profil pe reţelele de socializare. De asemenea, „ciocănarii” au transmis şi un mesaj emoţionant.

„Clubul West Ham United este profund întristat de moartea Reginei Elisabeta a II-a. Gândurile și sincerele noastre condoleanțe sunt alături de Familia Regală.

Reclamă

Ne alăturăm națiunii în doliu pentru pierderea ei. Odihnește-te în pace, Maiestate”, a transmis West Ham.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit la 96 de ani

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit la 96 de ani. Anunţul momentului a fost făcut de Palatul Buckingham. Vestea tragică a fost făcută cu numai câteva ore înaintea meciului West Ham – FCSB, din UEFA Conference League.

Regina s-a stins din viaţă la Castelul Balmoral din Scoția. Era sub supraveghere medicală permanentă. ”Regina a murit paşnic la Balmoral în această după-amiază. Regele şi regina consoartă vor rămâne la Balmoral în această seară şi se vor întoarce la Londra mâine”, se arată în anunţul oficial

Lewis Hamilton, cel care a fost făcut cavaler de Elisabeta a II-a la finalul anului 2020, postase un mesaj îngrijorător cu scurt timp înainte să fie făcut anunţul.

„Este, cu siguranță, îngrijorător. Ea a fost un lider atât de puternic pentru atât de mult timp și a dat dovată de atât de multă rezistentă. Știu că a fost întotdeauna o adevărată luptătoare, așa că gândurile mele sunt la ea și la familie. Rugăciunile mele sunt cu ei„, a transmis Hamilton.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 1 oct.

Costel Gâlcă, prima reacție după Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Mesaj pentru suporteri: „Le cer să ne susțină!”

0:03 1 oct.

„E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?”

23:37

Mircea Lucescu a dezvăluit că România este ultima echipă din cariera lui! „Il Luce”, declaraţie de dragoste pentru naţională

23:32

Parma – Cagliari 2-3. Răzvan Marin şi Dennis Man au marcat în duelul românilor din Serie A! Meci „nebun” pe „Ennio Tardini”

23:26

Răzvan Marin, gol fabulos în Parma – Cagliari! L-a învins pe portarul din echipa lui Man și Mihăilă cu un șut de „generic”

23:15

VideoCristiano Ronaldo, gol superb în Al Nassr – Al Rayyan! Motivul pentru care meciul s-a întrerupt minute în şir după reuşita lui

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult”
Citește și