Închide meniul
VIDEO

Imagini copleşitoare în Manchester United – Real Sociedad 0-1! Mii de oameni, cu lacrimi în ochi în timpul minutului de reculegere pentru Regina Elisabeta a II-a

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 septembrie 2022, 10:00

Imagini copleşitoare în Manchester United – Real Sociedad 0-1! Mii de oameni, cu lacrimi în ochi în timpul minutului de reculegere pentru Regina Elisabeta a II-a

Moment de reculegere pe Old Trafford, înainte de Manchester United - Real Sociedad 0-1

Profimedia

  • Imagini copleşitoare în United – Real Sociedad 0-1
  • Cristiano Ronaldo, marcat de încărcătura emoţională a momentului

Imagini copleşitoare în Manchester United – Real Sociedad 0-1, în timpul minutului de reculegere pentru Regina Elisabeta a II-a. Fanii celor două echipe, dar şi jucătorii au oferit imagini impresionante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tăcere totală pe Old Trafford în timpul minutului de reculegere pentru Regina Elisabeta a II-a. Fanii englezi s-au rugat şi aveau lacrimi în ochi după anunţul morţii Majestăţii Sale.

Imagini copleşitoare în Manchester United – Real Sociedad 0-1. Minut de reculegere pentru Regina Elisabeta a II-a

Şi jucătorii au fost copleşiti de intensitatea momentului. Cristiano Ronaldo, starul celor de la Manchester United, a fost vizibil marcat de încărcătura emoţională a momentului.

Reclamă

Moment de reculegere înainte de West Ham – FCSB 3-1

A avut loc un moment de reculegere înainte de West Ham – FCSB 3-1, după ce Regina Elisabeta a II-a a murit. Jucătorii celor două echipe au purtat banderole negre înaintea de intrarea pe stadion.

Reclamă

În semn de respect pentru Regina Elisabeta a II-a, imnul UEFA Conference League nu s-a mai auzit pe stadion.

În timpul momentului de reculegere, suporterii lui West Ham au intonat „God Save the Queen”, imnul Angliei.

Reclamă 4 / 0/3

West Ham, mesaj emoţionant

La scurt timp după ce Regina Elisabeta a II-a a murit, West Ham a transmis un mesaj emoţionant.

„Clubul West Ham United este profund întristat de moartea Reginei Elisabeta a II-a. Gândurile și sincerele noastre condoleanțe sunt alături de Familia Regală.

Ne alăturăm națiunii în doliu pentru pierderea ei. Odihnește-te în pace, Maiestate”, a transmis West Ham.

Regina Elisabeta a II-a a încetat din viaţă

Regina Elisabeta a II-a a încetat din viaţă la vârsta de 96 de ani. Era cel mai în vârstă monarh al lumii! Regina Marii Britanii a murit după 70 de ani de domnie. Lumea sportului a reacţionat imediat după anunţul care a îndoliat o lume întreagă.

”Regina a murit în pace la Balmoral”, a anunţat Palatul Buckingham. Charles este astfel noul Rege al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Conducătorii Premier League au avut o primă reacţie după decesul care a îndoliat mapamondul.

„Suntem profund întristaţi să auzim vestea morţii Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a. Gândurile noastre sunt alături de Familia Regală și de toată lumea care este în doliu pentru pierderea Majestății Sale”, a fost mesajul publicat pe contul de Twitter.

Reclamă

Mesajele cluburilor din Premier League, după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a decedat în seara de joi, la vârsta de 96 de ani. Vestea a cutremurat şi lumea fotbalului, cluburile din Anglia fiind puternic afectate.

Manchester United şi-a exprimat regretul faţă de vestea venită de la Palatul Buckingham. Clubul de pe Old Trafford a postat o fotografie a Reginei, alături de un mesaj profund.

„Manchester United împărtășește tristețea întregii națiuni în urma anunțului de la Palatul Buckingham cu privire la moartea Alteței Sale Regale Regina Elisabeta a II-a”, a fost mesajul celor de la Manchester United.

Şi campioana din Premier League, Manchester City, a transmis imediat un mesaj, după aflarea veştii că Regina s-a stins din viaţă.

„Manchester City dorește să transmită sincere condoleanțe Familiei Regale în urma decesului Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a. Dăruirea și slujirea Majestății Sale au fost exemplare și ne alăturăm țării noastre și Commonwealth-ului pentru a plânge pierderea ei”, au transmis cei de la Manchester City.

West Ham, adversara FCSB-ului din Conference League, Chelsea, Tottenham şi Newcastle au postat şi ele mesaje pe conturile oficiale, după decesul care a îndoliat întregul Regat.

Arsenal, cea care disputa partida cu Zurich din Europa League, la ora la care s-a anunţat că Regina Elisabeta a II-a a decedat, a ţinut un moment de reculegere la pauza începutul reprizei secunde.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY