Închide meniul

AS.ro LIVE | Maria Boldor a fost invitata lui Cătălin Oprişan. Floretista i-a adus României o medalie aşteptată timp de 19 ani!

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 septembrie 2022, 10:25

Reclamă
AS.ro LIVE | Maria Boldor a fost invitata lui Cătălin Oprişan. Floretista i-a adus României o medalie aşteptată timp de 19 ani!

Maria Boldor a fost depistată dopată! Probleme uriaşe pentru floretista care i-a adus României bronzul la Campionatul Mondial

Maria Boldor, în timpul Campionatului Mondial de scrimă / Federaţia Română de Scrimă

Maria Boldor a fost invitata specială a lui Cătălin Oprişan marţi, la emisiunea AS.ro LIVE. Floretista de la CSA Steaua, în vârstă de 26 de ani, a reuşit o performanţă uriaşă în luna iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Boldor a fost în culmea fericirii după ce a adus României prima medalie mondială la floretă după 19 ani. Sportiva de 25 de ani a obținut bronzul la Campionatul Mondial din Cairo, iar la final s-a arătat extrem de emoționată.

Maria Boldor este invitata lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Boldor s-a luptat pentru calificarea în marea finală, dar a fost învinsă în penultimul act de franțuzoaica Ysaora Thibus. În ciuda înfrângerii, românca și-a asigurat medalia de bronz.

A fost prima medalie obținută de un sportiv din România la proba de floretă, la Campionatul Mondial, după o așteptare de 19 ani. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Antena Sport, Maria Boldor a dezvăluit că încă nu realizează ceea ce tocmai s-a întâmplat:

N-a trecut total euforia. Sunt foarte fericită. Mai am, aşa, momente în zi în care zic Doamne, nu pot să cred! Doamne! Chiar mă gândeam înainte de Campionatul Mondial la cum ar fi să iau o medalie. O medalie importantă, care să însemne ceva pentru floretă. Ştiam că se poate, aveam încredere, însă nu-mi vine să cred că s-a întâmplat aşa de repede”, a povestit Maria Boldor, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Ce sacrificii a făcut Maria Boldor: „Au fost momente în care m-am gândit foarte serios să mă las”

Maria Boldor și-a început aventura în scrimă la vârsta de numai 10 ani. Românca a recunoscut că a avut momente în care s-a gândit să își încheie cariera și să se axeze pe altceva. În cele din urmă, tânăra de 25 de ani s-a răzgândit și a continuat să se antreneze, iar acum se bucură din plin de toate sacrificiile făcute:

M-am apucat de scrimă acum 16 ani, aveam 10 ani. Mi-a plăcut de la început, de la primul antrenament. Eram obsedată de sportul ăsta când eram adolescentă şi mereu am visat la o medalie importantă la seniori. A fost un vis al meu, într-adevăr.

Au fost chestiuni la care am renunţat, dar au fost asumate şi nu le-am luat ca pe nişte sacrificii. Au fost momente în care m-am gândit foarte serios să mă las. Chiar cu câteva luni în urmă m-am gândit foarte serios dacă să mai continui sportul de performanţă sau să mă opresc.

Reclamă 4 / 0/3

M-am simţit cumva neînţeleasă, au fost mai multe chestiuni, însă am reuşit să trec peste. Calificarea la Jocurile Olimpice, urmată de o participare cu şanse reale la o medalie olimpică. Este visul oricărui sportiv”, a mai spus Maria.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și