Închide meniul

AS.ro LIVE | Maria Boldor a fost invitata lui Cătălin Oprişan. Floretista i-a adus României o medalie aşteptată timp de 19 ani!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 septembrie 2022, 10:25

AS.ro LIVE | Maria Boldor a fost invitata lui Cătălin Oprişan. Floretista i-a adus României o medalie aşteptată timp de 19 ani!

Maria Boldor a fost depistată dopată! Probleme uriaşe pentru floretista care i-a adus României bronzul la Campionatul Mondial

Maria Boldor, în timpul Campionatului Mondial de scrimă / Federaţia Română de Scrimă

Maria Boldor a fost invitata specială a lui Cătălin Oprişan marţi, la emisiunea AS.ro LIVE. Floretista de la CSA Steaua, în vârstă de 26 de ani, a reuşit o performanţă uriaşă în luna iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Boldor a fost în culmea fericirii după ce a adus României prima medalie mondială la floretă după 19 ani. Sportiva de 25 de ani a obținut bronzul la Campionatul Mondial din Cairo, iar la final s-a arătat extrem de emoționată.

Maria Boldor este invitata lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Boldor s-a luptat pentru calificarea în marea finală, dar a fost învinsă în penultimul act de franțuzoaica Ysaora Thibus. În ciuda înfrângerii, românca și-a asigurat medalia de bronz.

A fost prima medalie obținută de un sportiv din România la proba de floretă, la Campionatul Mondial, după o așteptare de 19 ani. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Antena Sport, Maria Boldor a dezvăluit că încă nu realizează ceea ce tocmai s-a întâmplat:

N-a trecut total euforia. Sunt foarte fericită. Mai am, aşa, momente în zi în care zic Doamne, nu pot să cred! Doamne! Chiar mă gândeam înainte de Campionatul Mondial la cum ar fi să iau o medalie. O medalie importantă, care să însemne ceva pentru floretă. Ştiam că se poate, aveam încredere, însă nu-mi vine să cred că s-a întâmplat aşa de repede”, a povestit Maria Boldor, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Ce sacrificii a făcut Maria Boldor: „Au fost momente în care m-am gândit foarte serios să mă las”

Maria Boldor și-a început aventura în scrimă la vârsta de numai 10 ani. Românca a recunoscut că a avut momente în care s-a gândit să își încheie cariera și să se axeze pe altceva. În cele din urmă, tânăra de 25 de ani s-a răzgândit și a continuat să se antreneze, iar acum se bucură din plin de toate sacrificiile făcute:

M-am apucat de scrimă acum 16 ani, aveam 10 ani. Mi-a plăcut de la început, de la primul antrenament. Eram obsedată de sportul ăsta când eram adolescentă şi mereu am visat la o medalie importantă la seniori. A fost un vis al meu, într-adevăr.

Au fost chestiuni la care am renunţat, dar au fost asumate şi nu le-am luat ca pe nişte sacrificii. Au fost momente în care m-am gândit foarte serios să mă las. Chiar cu câteva luni în urmă m-am gândit foarte serios dacă să mai continui sportul de performanţă sau să mă opresc.

Reclamă 4 / 0/3

M-am simţit cumva neînţeleasă, au fost mai multe chestiuni, însă am reuşit să trec peste. Calificarea la Jocurile Olimpice, urmată de o participare cu şanse reale la o medalie olimpică. Este visul oricărui sportiv”, a mai spus Maria.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și