Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, ratare monumentală în Europa League! Cum a putut să trimită starul lui Manchester United din câțiva metri. Portughezul, reacție nervoasă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 octombrie 2022, 23:30

Reclamă
Cristiano Ronaldo, ratare monumentală în Europa League! Cum a putut să trimită starul lui Manchester United din câțiva metri. Portughezul, reacție nervoasă

Cristiano Ronaldo a ratat o ocazie uriașă pentru Manchestert United

Cristiano Ronaldo, după o ratare uriașă / Profimedia

Cristiano Ronaldo a avut o ratare monumentală în Europa League. Starul lui Manchester United a șutat în bară din câțiva metri, pe finalul partidei cu Omonia Nicosia. „Diavolii” s-au impus cu 3-2 în Cipru, grație golurilor marcate de Marcus Rashford (dublă) și Anthony Martial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CR7 a semnat una dintre cele mai mari ratări ale carierei în minutul 78 al meciului din această seară.

Cristiano Ronaldo, ratare monumentală în Europa League!

CR7 a fost servit cu o pasă în fața porții de Diogo Dalot și părea că va îndeplini o simplă formalitate. Goalkeeper-ul Omoniei era ieșit din cadrul porții, iar misiunea lui Cristiano se anunța și mai ușoară. Din păcate pentru United, execuția lui Ronaldo a fost modestă.

Șutul lusitanului s-a dus în bară, spre dezamăgirea uriașă a jucătorului cu 5 Baloane de Aur. Cristiano Ronaldo a gesticulat furios din brațe, complet debusolat.

Ar fi fost golul cu numărul 700 în carieră, pentru echipele de club.

Reclamă
Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU RATAREA URIAȘĂ

Cristiano Ronaldo, „paralizat” pe banca lui Manchester United, în „măcelul” de pe Etihad!

În weekend, Cristiano Ronaldo a rămas „paralizat” pe banca lui Manchester United, în „măcelul” de pe Etihad! „Diavolii” au suferit o umilință uriașă pe terenul marii rivale din oraș, Manchester City. Campioana Angliei s-a impus cu 6-3, într-un meci în care Erling Haaland și Phil Foden s-au aflat la cel mai înalt nivel și au marcat câte un hat-trick.

Reclamă

Ronaldo a fost lăsat pe bancă de Erik ten Hag, iar camerele TV au insistat cu cadre pe starul portughez în timpul partidei din Premier League.

CR7 a părut complet debusolat pe banca de rezerve a lui United, alături de Casemiro. Atacantul de 37 de ani, cu 5 Baloane de Aur, a rămas cu mâna la gură, cu privirea tristă și pierdută „aruncată” spre teren. 

În timp ce Cristiano Ronaldo urmărea fără reacție meciul de pe Etihad, Erling Haaland înscria pe bandă rulantă în poarta lui United. Starul norvegian a devenit primul jucător din istoria Premier League care marchează câte un hat-trick în 3 dueluri consecutive, pe teren propriu.

 

Reclamă

Va redeveni Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:54 20 sept.

„Eu nu primesc telefoane din tribune!” Dorinel Munteanu, discurs vehement după Oţelul – Dinamo! Şi-a distrus jucătorii

23:31 20 sept.

Zeljko Kopic așteaptă întăriri la Dinamo după 1-1 cu Oțelul! Mesaj categoric despre transferuri

23:30 20 sept.

Golgheterul lui Dinamo, mesaj ferm după ce a marcat în remiza cu Oţelul: „E doar începutul!”

23:14 20 sept.

David Maftei, prima reacție după ce a fost certat pe teren de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1: „Știți cum este dânsul..”

22:59 20 sept.

Oţelul – Dinamo 1-1. Meci echilibrat la Galaţi! „Câinii” lui Kopic au ratat ocazia de a urca pe locul 2

22:54 20 sept.

Pierdere uriaşă pentru PAOK! Probleme pentru Răzvan Lucescu înaintea meciului cu Volos

1 VIDEOCharles Leclerc şi Lando Norris, cei mai rapizi în antrenamentele din Singapore! Cursa e duminică (14:45, Antena 1 şi AntenaPLAY) 2 FotoRonnie O’Sullivan s-a despărţit, după 12 ani, de logodnica lui Laila Rouass: „S-a terminat!”. Anunţul momentului! 3 FotoA îmbrăcat cea mai transparentă rochie la o lună după ce a devenit vicecampioană olimpică la Paris. Reacţii fabuloase: „Regină!” 4 Programul complet din etapa de F1 Academy de la Singapore! Antrenamentele, calificările şi cele două curse, live în AntenaPLAY 5 Cum arată clasamentul după prima etapă din UEFA Champions League. Bayern e lider după masacrul cu Dinamo Zagreb 6 Gala PFL Mena 3 este ACUM, în AntenaPLAY! Spectacol total la Riad
Citește și