Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, ratare monumentală în Europa League! Cum a putut să trimită starul lui Manchester United din câțiva metri. Portughezul, reacție nervoasă

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 octombrie 2022, 23:30

Cristiano Ronaldo, ratare monumentală în Europa League! Cum a putut să trimită starul lui Manchester United din câțiva metri. Portughezul, reacție nervoasă

Cristiano Ronaldo a ratat o ocazie uriașă pentru Manchestert United

Cristiano Ronaldo, după o ratare uriașă / Profimedia

Cristiano Ronaldo a avut o ratare monumentală în Europa League. Starul lui Manchester United a șutat în bară din câțiva metri, pe finalul partidei cu Omonia Nicosia. „Diavolii” s-au impus cu 3-2 în Cipru, grație golurilor marcate de Marcus Rashford (dublă) și Anthony Martial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CR7 a semnat una dintre cele mai mari ratări ale carierei în minutul 78 al meciului din această seară.

Cristiano Ronaldo, ratare monumentală în Europa League!

CR7 a fost servit cu o pasă în fața porții de Diogo Dalot și părea că va îndeplini o simplă formalitate. Goalkeeper-ul Omoniei era ieșit din cadrul porții, iar misiunea lui Cristiano se anunța și mai ușoară. Din păcate pentru United, execuția lui Ronaldo a fost modestă.

Șutul lusitanului s-a dus în bară, spre dezamăgirea uriașă a jucătorului cu 5 Baloane de Aur. Cristiano Ronaldo a gesticulat furios din brațe, complet debusolat.

Ar fi fost golul cu numărul 700 în carieră, pentru echipele de club.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU RATAREA URIAȘĂ

Cristiano Ronaldo, „paralizat” pe banca lui Manchester United, în „măcelul” de pe Etihad!

În weekend, Cristiano Ronaldo a rămas „paralizat” pe banca lui Manchester United, în „măcelul” de pe Etihad! „Diavolii” au suferit o umilință uriașă pe terenul marii rivale din oraș, Manchester City. Campioana Angliei s-a impus cu 6-3, într-un meci în care Erling Haaland și Phil Foden s-au aflat la cel mai înalt nivel și au marcat câte un hat-trick.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo a fost lăsat pe bancă de Erik ten Hag, iar camerele TV au insistat cu cadre pe starul portughez în timpul partidei din Premier League.

CR7 a părut complet debusolat pe banca de rezerve a lui United, alături de Casemiro. Atacantul de 37 de ani, cu 5 Baloane de Aur, a rămas cu mâna la gură, cu privirea tristă și pierdută „aruncată” spre teren. 

În timp ce Cristiano Ronaldo urmărea fără reacție meciul de pe Etihad, Erling Haaland înscria pe bandă rulantă în poarta lui United. Starul norvegian a devenit primul jucător din istoria Premier League care marchează câte un hat-trick în 3 dueluri consecutive, pe teren propriu.

 

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, ratare monumentală în Europa League

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:00 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) Vezi toate știrile
Citește și