Închide meniul

Gigi Becali pregăteşte deja primul transfer de senzaţie al iernii la FCSB! A devenit favoritul patronului din Berceni

Dan Roșu Publicat: 12 octombrie 2022, 8:49

Reclamă
Gigi Becali pregăteşte deja primul transfer de senzaţie al iernii la FCSB! A devenit favoritul patronului din Berceni

Gigi Becali pregăteşte deja primul super-transfer al iernii la FCSB!

Gigi Becali, la o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali pregăteşte deja primul transfer al iernii la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a pus ochii pe Arnold Garita, camerunezul cotat la 450.000 de euro de la FC Argeş, cu 4 goluri marcate în acest sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform gsp.ro, Gigi l-a urmărit în ultima perioadă pe atacantul piteştenilor şi a fost încântat de ce a văzut la acesta în meciul cu Universitatea Craiova, câştigat de echipa lui Prepeliţă cu 1-0.

Gigi Becali pregăteşte deja primul super-transfer al iernii la FCSB

Chiar dacă nu a marcat, Garita a făcut un meci spectaculos şi s-a distrat cu fundaşii lui Mirel Rădoi, provocând eliminarea lui Paul Papp, cel care l-a faultat în finalul meciului din postura de ultim apărător.

Rămâne de văzut pentru ce preţ se va înţelege Becali cu oamenii din conducerea piteştenilor. Asta dacă ţinem cont că a ratat în această vară transferul unui alt jucător al lui Prepeliţă, Işfan, pentru care a făcut o ofertă de 500.000 de euro, refuzată de FC Argeş.

Gigi Becali îl critică dur pe Octavian Popescu

Noul transfer vine în condiţiile în care Gigi Becali nu este mulţumit de oamenii din ofensiva vicecampioanei. Ultimul pe listă este chiar Octavian Popescu, de pe urma căruia omul de afaceri vrea să încaseze „zeci de milioane de euro”.

Reclamă

Jucătorul de 19 ani cotat la 4 milioane de euro nu a marcat niciun gol în primele 20 de meciuri ale sezonului, trecându-şi în cont doar două assist-uri.

„Tavi Popescu a făcut față presiunii la 17 ani și nu face la 19? Nu știu nimic, dar când un jucător are o asemenea decădere înseamnă că e ceva în viața personală. Habar nu am, nu știu.

Dar ceva nu e în regulă. Anul trecut, când aveam mari probleme, un singur jucător rezolva tot, Tavi Popescu. Acum, e o problemă când e în teren și trebuie să o rezolve. Să se gândească!”, a spus Gigi Becali, recent, la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și