Închide meniul

Gigi Becali pregăteşte deja primul transfer de senzaţie al iernii la FCSB! A devenit favoritul patronului din Berceni

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 octombrie 2022, 8:49

Gigi Becali pregăteşte deja primul transfer de senzaţie al iernii la FCSB! A devenit favoritul patronului din Berceni

Gigi Becali pregăteşte deja primul super-transfer al iernii la FCSB!

Gigi Becali, la o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali pregăteşte deja primul transfer al iernii la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a pus ochii pe Arnold Garita, camerunezul cotat la 450.000 de euro de la FC Argeş, cu 4 goluri marcate în acest sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform gsp.ro, Gigi l-a urmărit în ultima perioadă pe atacantul piteştenilor şi a fost încântat de ce a văzut la acesta în meciul cu Universitatea Craiova, câştigat de echipa lui Prepeliţă cu 1-0.

Gigi Becali pregăteşte deja primul super-transfer al iernii la FCSB

Chiar dacă nu a marcat, Garita a făcut un meci spectaculos şi s-a distrat cu fundaşii lui Mirel Rădoi, provocând eliminarea lui Paul Papp, cel care l-a faultat în finalul meciului din postura de ultim apărător.

Rămâne de văzut pentru ce preţ se va înţelege Becali cu oamenii din conducerea piteştenilor. Asta dacă ţinem cont că a ratat în această vară transferul unui alt jucător al lui Prepeliţă, Işfan, pentru care a făcut o ofertă de 500.000 de euro, refuzată de FC Argeş.

Gigi Becali îl critică dur pe Octavian Popescu

Noul transfer vine în condiţiile în care Gigi Becali nu este mulţumit de oamenii din ofensiva vicecampioanei. Ultimul pe listă este chiar Octavian Popescu, de pe urma căruia omul de afaceri vrea să încaseze „zeci de milioane de euro”.

Reclamă

Jucătorul de 19 ani cotat la 4 milioane de euro nu a marcat niciun gol în primele 20 de meciuri ale sezonului, trecându-şi în cont doar două assist-uri.

„Tavi Popescu a făcut față presiunii la 17 ani și nu face la 19? Nu știu nimic, dar când un jucător are o asemenea decădere înseamnă că e ceva în viața personală. Habar nu am, nu știu.

Dar ceva nu e în regulă. Anul trecut, când aveam mari probleme, un singur jucător rezolva tot, Tavi Popescu. Acum, e o problemă când e în teren și trebuie să o rezolve. Să se gândească!”, a spus Gigi Becali, recent, la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
  • Arnold Garita a marcat 4 goluri în 12 meciuri pentru FC Argeş, în acest sezon
  • Camerunezul e cotat la 450.000 de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și