Închide meniul

Mineru Jr vs Cristi Iorga, super meci de centură în gala iFight HEROES de pe 16 decembrie

Antena Sport Publicat: 18 octombrie 2022, 14:28 / Actualizat: 19 octombrie 2022, 11:08

Reclamă
Mineru Jr vs Cristi Iorga, super meci de centură în gala iFight HEROES de pe 16 decembrie

Heroes Fight League

Lupta dintre cei doi are loc în gala iFight HEROES 6, ce va avea loc pe 16 decembrie la București.

Mineru Jr vs Cristi Iorga este unul dintre cele mai tari meciuri din sporturile de contact din România în 2022. Lupta dintre cei doi are loc în gala iFight HEROES 6, ce va avea loc pe 16 decembrie la București. Meciul oferă celor doi sportivi șansa de a deveni campionul promoției la categoria ușoară, de 70kg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi sunt cei mai buni luptători din țară la categoria 70kg. Mineru Jr, sau Florin Pîrtea pe numele său, are un palmares excelent de 8 victorii din 9 lupte disputate la profesioniști. Acesta l-a învins la decizie împărțită pe Mihai Iorga în gala Heroes 4, obținând astfel locul în meciul de titlu.

De partea cealaltă, Cristian Iorga are 5 victorii în 6 meciuri la profesioniști. Acesta a reușit să îl învingă la decizie pe Denis Crețu din Republica Moldova, calificându-se în meciul pentru centură.

Mineru Jr vs Cristi Iorga face parte dintr-o super gală!

Lupta dintre cei doi are loc în gala iFight HEROES 6, ce va avea loc pe 16 decembrie la Sala Polivalentă din București. În aceeași gală vor mai lupta nume mari din MMA-ul românesc. Ion Pascu, Sandu Lungu, Laurențiu Călugăru sau Mădălin Pîrvulescu vor urca în cușca Heroes.

De altfel, doi dintre sportivii ce vor lupta în gala HEROES de pe 16 decembrie au obținut victorii importante în acest weekend. Mădălin Pîrvulescu a învins prin KO în gala KSW din Polonia, în timp ce John Berceni s-a impus prin TKO în gala Hexagone din Germania.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și