Închide meniul

Mineru Jr vs Cristi Iorga, super meci de centură în gala iFight HEROES de pe 16 decembrie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 octombrie 2022, 14:28 / Actualizat: 19 octombrie 2022, 11:08

Mineru Jr vs Cristi Iorga, super meci de centură în gala iFight HEROES de pe 16 decembrie

Heroes Fight League

Lupta dintre cei doi are loc în gala iFight HEROES 6, ce va avea loc pe 16 decembrie la București.

Mineru Jr vs Cristi Iorga este unul dintre cele mai tari meciuri din sporturile de contact din România în 2022. Lupta dintre cei doi are loc în gala iFight HEROES 6, ce va avea loc pe 16 decembrie la București. Meciul oferă celor doi sportivi șansa de a deveni campionul promoției la categoria ușoară, de 70kg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi sunt cei mai buni luptători din țară la categoria 70kg. Mineru Jr, sau Florin Pîrtea pe numele său, are un palmares excelent de 8 victorii din 9 lupte disputate la profesioniști. Acesta l-a învins la decizie împărțită pe Mihai Iorga în gala Heroes 4, obținând astfel locul în meciul de titlu.

De partea cealaltă, Cristian Iorga are 5 victorii în 6 meciuri la profesioniști. Acesta a reușit să îl învingă la decizie pe Denis Crețu din Republica Moldova, calificându-se în meciul pentru centură.

Mineru Jr vs Cristi Iorga face parte dintr-o super gală!

Lupta dintre cei doi are loc în gala iFight HEROES 6, ce va avea loc pe 16 decembrie la Sala Polivalentă din București. În aceeași gală vor mai lupta nume mari din MMA-ul românesc. Ion Pascu, Sandu Lungu, Laurențiu Călugăru sau Mădălin Pîrvulescu vor urca în cușca Heroes.

De altfel, doi dintre sportivii ce vor lupta în gala HEROES de pe 16 decembrie au obținut victorii importante în acest weekend. Mădălin Pîrvulescu a învins prin KO în gala KSW din Polonia, în timp ce John Berceni s-a impus prin TKO în gala Hexagone din Germania.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și