Închide meniul

Mihai Stoica, reverenţă în faţa lui Toni Petrea: „E ‘piatră preţioasă’ acum, că aşa îi zicea Gigi Becali!”

Antena Sport Publicat: 22 octombrie 2022, 21:39 / Actualizat: 24 ianuarie 2024, 20:11

Reclamă
Mihai Stoica, reverenţă în faţa lui Toni Petrea: „E piatră preţioasă acum, că aşa îi zicea Gigi Becali!

Sepsi - Chindia, LIVE SCORE

Toni Petrea, în timpul unui meci pe banca Chindiei / Hepta

Mihai Stoica a făcut o reverenţă în faţa lui Toni Petrea, antrenorul care a dus-o pe Chindia Târgovişte la patru victorii consecutive în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul general de la FCSB a fost uluit de munca depusă de ex-antrenorul FCSB într-un timp scurt.

Mihai Stoica, reverenţă în faţa lui Toni Petrea

”Nu că mă gândeam că nu se duce seria asta chiar aşa. Dar Voluntari anul trecut nu schimba fundaşii centrali sau foarte rari. O mare absenţă e Ricardinho. Tamaş a plecat, Matricardi nu prea a reuşit să umple golul, n-are nicio legătură cu Tamaş. Ciobotariu a plecat. Meleke a jucat mai mult mijlocaş.

Ei anul trecut erau betonaţi, acum primesc goluri cu uşurinţă. Popadiuc a marcat golul 3 marcat cu piciorul stang, el fiind cu piciorul stang, a dat senzaţional de acolo. Este senzaţional ce a făcut acolo. Execuţie de fotbalist! Şi are deja 6 goluri. La Toni Petrea e piatră preţioasă acum, ca aşa îi zicea Becali (n.r. râde).

A reuşit să îi facă pe jucătorii din Târgovişte să devină o echipă de reacţie. Faţă de anul trecut, Anton Petrea a pierdut mulţi jucători! Dar cu toate ăstea… Acum are jucători refuzaţi de alte echipe! A reuşit să facă o echipă care în ritmul ăsta are şanse la play-off. A gândit meciul perfect azi. A pregătit cu totul altceva la ce pregătea la noi”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Doru Popadiuc, hat-trick fabulos în FC Voluntari – Chindia Târgovişte 0-3

A fost nebunie în FC Voluntari – Chindia Târgovişte 0-3. Doru Popadiuc a reuşit un hat-trick fabulos, iar echipa lui Toni Petrea a ajuns la al patrulea succes consecutiv în Liga 1.

Plecat de la FCSB, Toni Petrea face minuni la Chindia Târgovişte. Le-a învins pe Rapid, FC U Craiova 1948 şi CS Mioveni. Ultima „victimă” a fost FC Voluntari, revelaţia sezonului trecut.

Doru Popadiuc a reuşit un hat-trick fabulos în duelul cu ilfovenii. A marcat în minutele 14, 68 şi 81, iar ultima reuşită a fost o „bijuterie”. A profitat de faptul că tânărul portar Popa era ieşit din poartă şi a marcat de la jumătatea terenului.

Reclamă 4 / 0/3

Golurile sale au adus cele trei puncte, iar Chindia Târgovişte a urcat pe locul 14, cu 15 puncte, la 2 în spatele FCSB-ului.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
Vezi toate știrile
Citește și