Închide meniul

Ştefan Baiaram îşi ameninţă rivalele din Liga 1, după UTA – Universitatea Craiova 1-2: „Încă nu sunt sută la sută. Dacă jucăm aşa, nu vor avea nicio şansă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 octombrie 2022, 20:29

Reclamă
Ştefan Baiaram îşi ameninţă rivalele din Liga 1, după UTA – Universitatea Craiova 1-2: „Încă nu sunt sută la sută. Dacă jucăm aşa, nu vor avea nicio şansă!

Ștefan Baiaram a reuşit o dublă de senzaţie în UTA - Universitatea Craiova 1-2

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ştefan Baiaram îşi ameninţă rivalele din Liga 1, după UTA – Universitatea Craiova 1-2. Baiaram a dat o dublă de senzaţie şi a fost ales omul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Baiaram spune că nu încă nu e la nivel maxim şi că adevărata valoare şi-o va arăta în meciurile viitoare.

Ştefan Baiaram îşi ameninţă rivalele din Liga 1

Nu datorită prestaţiei mele, consider că toată echipa a făcut un joc bun şi am luat cele 3 puncte. Mirel Rădoi ne-a mobilizat la pauză, ne-a spus că avem un joc foarte bun şi că o să vină golul 2. Nu sunt sută la sută, dar sper cât mai repede să revin la forma mea. Mister va decide dacă voi fi titular. Sepsi e o echipă bună, arţăgoasă şi dacă vom continua să jucăm tot aşa, sigur nu va avea nicio şansă„, a spus Ştefan Baiaram, după ce a reuşit o dublă de senzaţie în UTA – Universitatea Craiova 1-2.

Au venit assist-urile. Am avut o perioadă grea, nu prea am jucat, nu prea am fost în echipă, dar încet îmi revin și o să fiu acel Nistor pe care îl știe toată lumea. Important e că am câștigat, dar scorul trebuia să fie mai mare.

Începem toate meciurile de la 1-0. Sperăm să nu mai facem aceste greșeli și să nu mai fim nevoiți să întoarcem scoruri. Nu știu ce s-a întâmplat între Marian Copilu și conducere. A fost decizia conducerii. Îi doresc multă baftă acolo unde merge. Eu trebuie să îmi văd de viața mea, de fotbalul meu, de familia mea, restul nu mai contează, a spus şi Dan Nistor, cel care a dat două pase decisive.

Reclamă

UTA – Universitatea Craiova 1-2. Ştefan Baiaram i-a adus toate punctele lui Mirel Rădoi

UTA – Universitatea Craiova 1-2, partida din etapa a 15-a din Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro. Oltenii au obţinut a doua victorie consecutivă în campionat.

Graţie succesului din deplasarea de la Arad, trupa lui Mirel Rădoi a acumulat 24 de puncte, şi a urcat pe locul patru în Liga 1, peste Hermannstadt. UTA a deschis scorul repede în meci. Abeid a marcat în minutul 13, după ce a profitat de o greşeală a lui Nicuşor Bancu. Ulterior, Ştefan Baiaram a marcat în prelungirile primei reprize.

Golul victoriei a fost marcat tot de Ştefan Baiaram. În minutul 57, mijlocaşul a înscris din pasa lui Dan Nistor, şi astfel i-a adus toate cele trei puncte lui Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

UTA Arad – Universitatea Craiova 1-2 (1-1), Arena ”Francisc Neuman” – Arad
Au marcat: Aly Abeid (13), respectiv Ştefan Baiaram (45+1, 57).
Cartonaş roşu: Paul Anton (UTA, 50).
Arbitru: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti); arbitri asistenţi: Andrei Constantinescu (Bucureşti), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); al patrulea oficial: Florin Andrei (Târgu Mureş)
Arbitru video: Szabolcs Kovacs (Carei); arbitru asistent video: Romică Bîrdeş (Piteşti)
Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare) – CCA, Octavian Goga (Braşov) – LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21
mai
23:48
Programul complet al sferturilor de finală de la Campionatul Mondial de hochei 2024. Competiţia e EXCLUSIV în AntenaPLAY
21
mai
23:42
VideoReportaj exclusiv cu Răzvan Lucescu: „Medalia o iubesc enorm!”. Ce a spus despre un posibil duel cu FCSB în Champions League
21
mai
23:33
Mihai Stoica a dat noi detalii despre viitorul lui Florinel Coman: „Nu e disperat după bani!”
21
mai
23:02
Mihai Stoica îl „ajută” pe Louis Munteanu să aleagă între FCSB şi Rapid: „55.000 de spectatori şi în Champions League sau acolo?”
21
mai
22:23
Lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Recordul uriaş al lui Cristiano Ronaldo
21
mai
22:20
Viitorul lui Dennis Politic a fost decis! Ce contract a semnat „eroul” lui Dinamo din turul barajului cu Csikszereda
21
mai
21:34
EXCLUSIVCristina Şerban e românca de 21 de ani care lucrează la Mercedes şi a dezvăluit ce dialog genial a avut cu Lewis Hamilton
21
mai
21:23
Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB: „Gigi Becali hotărăşte!”
21
mai
21:10
VIDEOFinlanda – Elveţia 1-3 şi Suedia – Slovacia 6-1 au fost în AntenaPLAY. S-a terminat faza grupelor la CM de hochei
21
mai
20:42
„Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său: „Cel mai bun cu Real Madrid”
Vezi toate știrile
Citește și