Închide meniul

Ştefan Baiaram îşi ameninţă rivalele din Liga 1, după UTA – Universitatea Craiova 1-2: „Încă nu sunt sută la sută. Dacă jucăm aşa, nu vor avea nicio şansă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 octombrie 2022, 20:29

Reclamă
Ştefan Baiaram îşi ameninţă rivalele din Liga 1, după UTA – Universitatea Craiova 1-2: „Încă nu sunt sută la sută. Dacă jucăm aşa, nu vor avea nicio şansă!

Ștefan Baiaram a reuşit o dublă de senzaţie în UTA - Universitatea Craiova 1-2

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ştefan Baiaram îşi ameninţă rivalele din Liga 1, după UTA – Universitatea Craiova 1-2. Baiaram a dat o dublă de senzaţie şi a fost ales omul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Baiaram spune că nu încă nu e la nivel maxim şi că adevărata valoare şi-o va arăta în meciurile viitoare.

Ştefan Baiaram îşi ameninţă rivalele din Liga 1

Nu datorită prestaţiei mele, consider că toată echipa a făcut un joc bun şi am luat cele 3 puncte. Mirel Rădoi ne-a mobilizat la pauză, ne-a spus că avem un joc foarte bun şi că o să vină golul 2. Nu sunt sută la sută, dar sper cât mai repede să revin la forma mea. Mister va decide dacă voi fi titular. Sepsi e o echipă bună, arţăgoasă şi dacă vom continua să jucăm tot aşa, sigur nu va avea nicio şansă„, a spus Ştefan Baiaram, după ce a reuşit o dublă de senzaţie în UTA – Universitatea Craiova 1-2.

Au venit assist-urile. Am avut o perioadă grea, nu prea am jucat, nu prea am fost în echipă, dar încet îmi revin și o să fiu acel Nistor pe care îl știe toată lumea. Important e că am câștigat, dar scorul trebuia să fie mai mare.

Începem toate meciurile de la 1-0. Sperăm să nu mai facem aceste greșeli și să nu mai fim nevoiți să întoarcem scoruri. Nu știu ce s-a întâmplat între Marian Copilu și conducere. A fost decizia conducerii. Îi doresc multă baftă acolo unde merge. Eu trebuie să îmi văd de viața mea, de fotbalul meu, de familia mea, restul nu mai contează, a spus şi Dan Nistor, cel care a dat două pase decisive.

Reclamă

UTA – Universitatea Craiova 1-2. Ştefan Baiaram i-a adus toate punctele lui Mirel Rădoi

UTA – Universitatea Craiova 1-2, partida din etapa a 15-a din Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro. Oltenii au obţinut a doua victorie consecutivă în campionat.

Graţie succesului din deplasarea de la Arad, trupa lui Mirel Rădoi a acumulat 24 de puncte, şi a urcat pe locul patru în Liga 1, peste Hermannstadt. UTA a deschis scorul repede în meci. Abeid a marcat în minutul 13, după ce a profitat de o greşeală a lui Nicuşor Bancu. Ulterior, Ştefan Baiaram a marcat în prelungirile primei reprize.

Golul victoriei a fost marcat tot de Ştefan Baiaram. În minutul 57, mijlocaşul a înscris din pasa lui Dan Nistor, şi astfel i-a adus toate cele trei puncte lui Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

UTA Arad – Universitatea Craiova 1-2 (1-1), Arena ”Francisc Neuman” – Arad
Au marcat: Aly Abeid (13), respectiv Ştefan Baiaram (45+1, 57).
Cartonaş roşu: Paul Anton (UTA, 50).
Arbitru: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti); arbitri asistenţi: Andrei Constantinescu (Bucureşti), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); al patrulea oficial: Florin Andrei (Târgu Mureş)
Arbitru video: Szabolcs Kovacs (Carei); arbitru asistent video: Romică Bîrdeş (Piteşti)
Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare) – CCA, Octavian Goga (Braşov) – LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și