Închide meniul

Mirel Rădoi, reacţie după plecarea lui Marian Copilu: „Nu am avut nicio ceartă! E o pierdere, nu văd o relaţie directă cu patronul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 octombrie 2022, 20:57

Reclamă
Mirel Rădoi, reacţie după plecarea lui Marian Copilu: „Nu am avut nicio ceartă! E o pierdere, nu văd o relaţie directă cu patronul!

Mirel Rădoi, în pericol de a fi dat afară

Mirel Rădoi, după un meci din Liga 1 / Hepta

Mirel Rădoi, reacţie după plecarea lui Marian Copilu. Mirel Rădoi regretă plecarea lui Marian Copilu de la Universitatea Craiova. Rădoi vrea ca Marcel Popescu sau Sorin Cârţu să vină mai aproape de echipă. În caz contrar, Rădoi e de părere că trebuie adusă o altă persoană în club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a dezminţit toate zvonurile conform cărora Marian Copilu ar fi plecat după o ceartă cu antrenorul.

Mirel Rădoi, reacţie după plecarea lui Marian Copilu

N-am avut nicio ceartă cu Copilu, nicio discuție în contradictoriu, așa cum s-a scris. E clar că e o pierdere plecarea lui. Va trebui să vină cineva în loc, să fie aproape de echipă, Marcel Popescu, Sorin Cârțu sau altcineva din afară. 

E lung drumul între antrenor și patron. Nu văd o colaborare directă. Nu cred că patronul are timp de toate problemele noastre. E o pierdere pentru toți plecarea lui Marian, avem nevoie de un om care să-l înlocuiască„, a fost reacţia lui Mirel Rădoi despre plecarea lui Marian Copilu de la Universitatea Craiova.

Mirel Rădoi, laude pentru Nistor şi Baiaram după UTA – Universitatea Craiova 1-2

Mirel Rădoi a ţinut să îi laude pe Dan Nistor şi pe Ştefan Baiaram după partida cu UTA. Nistor a fost cel care i-a pasat decisiv lui Baiaram la cele două goluri marcate.

Reclamă

„Trei puncte importante pentru noi, dar cred că au fost facilitate şi de eliminarea lui Paul Anton. Trebuia să închidem meciul pentru că la mingile lungi puteam avea probleme. Reuşim să întoarcem scorul, dar nu ştim cât de mult o putem face. Dacă jucam 11 la 11, nu ştiu dacă puteam să facem asta. Pentru mine nu e o surpriză pentru că Dan era contestat de suporteri, că are vârsta pe care o are.

Legat de Baiaram e un tip care într-o relaţie de 1 la 1 e foarte bun. De când am ajuns la acest club s-a spus că eu şi Marian amavut o ceartă. Nu am avut nici măcar o discuţie în contradictoriu. E o pierdere, cineva trebuie să fie mai aproape de echipă. Ori Marcel Popescu, ori Sorin Cârţu. E o distanţă mare între antrenor şi patron şi nu e normal să fie o relaţie directă între antrenor”, a spus Mirel Rădoi după UTA – Universitatea Craiova 1-2.

UTA – Universitatea Craiova 1-2. Ştefan Baiaram i-a adus toate punctele lui Mirel Rădoi

UTA – Universitatea Craiova 1-2, partida din etapa a 15-a din Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro. Oltenii au obţinut a doua victorie consecutivă în campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Graţie succesului din deplasarea de la Arad, trupa lui Mirel Rădoi a acumulat 24 de puncte, şi a urcat pe locul patru în Liga 1, peste Hermannstadt. UTA a deschis scorul repede în meci. Abeid a marcat în minutul 13, după ce a profitat de o greşeală a lui Nicuşor Bancu. Ulterior, Ştefan Baiaram a marcat în prelungirile primei reprize.

Golul victoriei a fost marcat tot de Ştefan Baiaram. În minutul 57, mijlocaşul a înscris din pasa lui Dan Nistor, şi astfel i-a adus toate cele trei puncte lui Mirel Rădoi.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și