Închide meniul

Novak Djokovic, optimist în legătură cu participarea la Australian Open: „Am uitat ce s-a întâmplat în acest an. Vreau să joc”

Dan Roșu Publicat: 26 octombrie 2022, 10:42 / Actualizat: 26 octombrie 2022, 15:08

Reclamă
Novak Djokovic, optimist în legătură cu participarea la Australian Open: „Am uitat ce s-a întâmplat în acest an. Vreau să joc

Novak Djokovic, optimist în legătură cu participarea la Australian Open

Novak Djokovic, în timpul unui meci / Profimedia Images

Novak Djokovic a declarat, pentru presa sârbă, că este optimist în ceea ce priveşte participarea sa la turneul Australian Open, informează L’Equipe. Djokovic a precizat pentru Sportal că în cazul său “semnele sunt pozitive”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Avocaţii mei din Australia discută cu autorităţile despre dosarul meu. Sper să primesc un răspuns săptămânile următoare, indiferent de răspuns – bineînţeles că eu sper că va fi pozitiv, ca să am suficient timp de pregătire.

Novak Djokovic, optimist în legătură cu participarea la Australian Open

Vreau să merg acolo, am uitat ce s-a întâmplat în acest an. Doar vreau să joc. Australia a fost mereu locul în care am jucat cel mai bun tenis. Rezultatele vorbesc de la sine. Sunt foarte motivat să merg acolo”, a menţionat Nole.

Novak Djokovic nu a putut participa la ediţia trecută a Australian Open pentru că nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului. El a fost exclus din competiţie şi expulzat din Australia, iar acum are interdicţie de acces pe teritoriul Australiei.

Sârbul nu este vaccinat nici acum împotriva covid-19, însă din luna iulie Australia nu le mai impune vizitatorilor străini să îşi declare statutul de vaccinare. Recent, directorul turneului Australian Open, a declarat că Djokovic este binevenit în competiţie dacă va obţine viză.

Reclamă

Lui Novak Djokovic i se cere interzicerea în Australia

Lui Novak Djokovic i se cere interzicerea în Australia! Karen Andrews, fost ministru al afacerilor interne, deputat al opoziţiei în prezent, susţine menţinerea interdicţiei pentru ca Novak Djokovic să nu poată juca la Australian Open în 2023, în pofida relaxării restricţiilor privind pandemia de coronavirus, transmite Reuters.

În ianuarie, Djokovic a fost deportat din Australia, unde urma să participe la primul Grand Slam al anului, din cauză că a refuzat să se vaccineze. Fostul număr unu mondial este interzis în Australia până în 2025, dar actualul guvern poate ridica interdicţia de viză pe trei ani.

Andrews susţine însă că modificare regulii nu ar trebuie să aibă influenţă în cazul lui Djokovic şi că intrarea lui în ţară ar fi „o palmă în faţă pentru acei oameni din Australia care au făcut ceea ce trebuie şi s-au vaccinat.

Reclamă 4 / 0/3

De ce ar trebui lui Novak Djokovic să i se permită să intre înapoi în ţară pur şi simplu pentru că este un jucător de tenis de nivel înalt cu multe milioane de dolari? Nu ar trebui să fie doar o regulă pentru (el) şi altă regulă pentru toţi ceilalţi”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și