Închide meniul

Novak Djokovic, optimist în legătură cu participarea la Australian Open: „Am uitat ce s-a întâmplat în acest an. Vreau să joc”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 octombrie 2022, 10:42 / Actualizat: 26 octombrie 2022, 15:08

Novak Djokovic, optimist în legătură cu participarea la Australian Open: „Am uitat ce s-a întâmplat în acest an. Vreau să joc

Novak Djokovic, optimist în legătură cu participarea la Australian Open

Novak Djokovic, în timpul unui meci / Profimedia Images

Novak Djokovic a declarat, pentru presa sârbă, că este optimist în ceea ce priveşte participarea sa la turneul Australian Open, informează L’Equipe. Djokovic a precizat pentru Sportal că în cazul său “semnele sunt pozitive”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Avocaţii mei din Australia discută cu autorităţile despre dosarul meu. Sper să primesc un răspuns săptămânile următoare, indiferent de răspuns – bineînţeles că eu sper că va fi pozitiv, ca să am suficient timp de pregătire.

Novak Djokovic, optimist în legătură cu participarea la Australian Open

Vreau să merg acolo, am uitat ce s-a întâmplat în acest an. Doar vreau să joc. Australia a fost mereu locul în care am jucat cel mai bun tenis. Rezultatele vorbesc de la sine. Sunt foarte motivat să merg acolo”, a menţionat Nole.

Novak Djokovic nu a putut participa la ediţia trecută a Australian Open pentru că nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului. El a fost exclus din competiţie şi expulzat din Australia, iar acum are interdicţie de acces pe teritoriul Australiei.

Sârbul nu este vaccinat nici acum împotriva covid-19, însă din luna iulie Australia nu le mai impune vizitatorilor străini să îşi declare statutul de vaccinare. Recent, directorul turneului Australian Open, a declarat că Djokovic este binevenit în competiţie dacă va obţine viză.

Reclamă

Lui Novak Djokovic i se cere interzicerea în Australia

Lui Novak Djokovic i se cere interzicerea în Australia! Karen Andrews, fost ministru al afacerilor interne, deputat al opoziţiei în prezent, susţine menţinerea interdicţiei pentru ca Novak Djokovic să nu poată juca la Australian Open în 2023, în pofida relaxării restricţiilor privind pandemia de coronavirus, transmite Reuters.

În ianuarie, Djokovic a fost deportat din Australia, unde urma să participe la primul Grand Slam al anului, din cauză că a refuzat să se vaccineze. Fostul număr unu mondial este interzis în Australia până în 2025, dar actualul guvern poate ridica interdicţia de viză pe trei ani.

Andrews susţine însă că modificare regulii nu ar trebuie să aibă influenţă în cazul lui Djokovic şi că intrarea lui în ţară ar fi „o palmă în faţă pentru acei oameni din Australia care au făcut ceea ce trebuie şi s-au vaccinat.

Reclamă 4 / 0/3

De ce ar trebui lui Novak Djokovic să i se permită să intre înapoi în ţară pur şi simplu pentru că este un jucător de tenis de nivel înalt cu multe milioane de dolari? Nu ar trebui să fie doar o regulă pentru (el) şi altă regulă pentru toţi ceilalţi”.

Recomandări
  • Novak Djokovic are în palmares 21 de trofee de Grand Slam
  • Nole vrea să joace la Australian Open 2023

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și