Închide meniul

Ciprian Marica, supărat pe Edi Iordănescu pentru că nu l-a convocat pe favoritul său: „Nu înțeleg! Are cele mai multe driblinguri”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 noiembrie 2022, 17:43

Ciprian Marica, supărat pe Edi Iordănescu pentru că nu l-a convocat pe favoritul său: „Nu înțeleg! Are cele mai multe driblinguri

Ciprian Marica l-a criticat pe Edi Iordănescu

Ciprian Marica l-a criticat pe Edi Iordănescu / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ciprian Marica este supărat pe Edi Iordănescu pentru că nu l-a convocat la națională pe favoritul său, Alexi Pitu, pentru meciurile amicale cu Slovenia și Moldova. Marica nu înțelege de ce selecționerul României n-a mizat și pe serviciile atacantului de 20 de ani, având în vedere prestațiile și cifrele excelente ale acestuia, în tricoul Farului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marica s-a bucurat de faptul că Iordănescu a chemat la națională mai mulți jucători tineri, precum Radu Drăgușin, Antonio Sefer și Mihai Popa.

Ciprian Marica, supărat pe Edi Iordănescu pentru că nu l-a convocat pe Alexi Pitu

În același timp, Ciprian Marica nu s-a putut abține și l-a atenționat pe Edi Iordănescu că și Alexi Pitu ar fi meritat o șansă.

Fostul internațional a scos în evidență faptul că Alexi Pitu este jucătorul cu cele mai multe driblinguri reușite în actualul sezon din Liga 1.

„Pe mine mă bucură faptul că sunt jucători tineri convocați și Edi Iordănescu face aceste încercări, dar nu înțeleg de ce nu îl văd pe Pitu acolo. Dacă tot îl iei pe Sefer, nu văd de ce nu l-ai lua și pe Pitu să-l vezi cum se comportă, mai ales că e un jucător care marchează.

Reclamă

Dacă îi lipsea golul lui Pitu până acum, acum vine și finalizarea. E jucătorul care are cele mai multe driblinguri, care are pasă decisivă. Nu înțeleg de ce nu îl iei și pe el la echipa națională. Mă rog, nu că nu înțeleg, dar ar fi putut să fie luat și el”, a declarat Ciprian Marica, la Pro Arena.

Alexi Pitu a marcat 3 goluri și a expediat 5 assist-uri în 15 meciuri, pentru Farul, în acest sezon.

România va disputa două meciuri amicale în această lună: cu Slovenia, pe 17 noiembrie, și cu Moldova, pe 20 noiembrie. Ambele partide ale „tricolorilor” vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Lotul convocat de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Slovenia și Moldova!

FRF a anunțat lotul de jucători convocat de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Slovenia și Moldova, ultima acțiune a echipei naționale în 2022.

Dintre cei 26 de jucători convocați, 6 sunt eligibili și pentru naționala Under 21, iar 8 se află în fața unui potențial debut la prima reprezentativă. De altfel, media de vârstă a tricolorilor care vor intra de la finalul săptămânii în cantonament este una scăzută, 24,3 ani, conform frf.ro.

Alexandru Pantea, de la FCSB, Antonio Sefer, de la Rapid, Raul Opruț, de la Hermannstadt, și Mihai Popa, de la FC Voluntari, se află la prima convocare!

PORTARI: Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0), Mihai Popa (FC Voluntari, 0/0)

FUNDAȘI: Cristian Manea (CFR Cluj, 18/2), Alexandru Pantea (FCSB, 0/0), Adrian Rus (Pisa | Italia, 16/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 23/2), Andrei Burcă (CFR Cluj, 13/0), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 1/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 28/2), Raul Opruț (Hermannstadt, 0/0)

MIJLOCAȘI: Darius Olaru (FCSB, 7/0), Daniel Boloca (Frosinone | Italia, 0/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 7/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 8/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 1/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 43/2), Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba | EAU, 26/3), Andrei Cordea (FCSB, 4/0), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 3/0), Antonio Sefer (FC Rapid 1923, 0/0), Denis Drăguș (Standard Liege | Belgia, 3/0), Claudiu Petrila (CFR Cluj, 0/0)

ATACANȚI: George Pușcaș (Genoa | Italia, 32/10), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), Florin Tănase (Al-Jazira | EAU, 15/2)

Reclamă

Absenţe uriaşe pentru Edi Iordănescu

Cluburile din Italia şi Spania nu i-au las pe jucătorii noştri să vină la lot, pentru că meciurile nu sunt pe date stabilite de UEFA, astfel că echipele nu sunt obligate să-şi trimită fotbaliştii la acţiunile naţionalelor.

Astfel, Chiricheş, Radu, Raţiu, Paşcanu, Răzvan Marin (doar un meci), Man şi Mihăilă nu sunt prezenţi la meciurile menţionate mai sus. Nici Nicolae Stanciu nu a venit în Europa pentru cele două amicale.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și