Închide meniul

Ciprian Marica, supărat pe Edi Iordănescu pentru că nu l-a convocat pe favoritul său: „Nu înțeleg! Are cele mai multe driblinguri”

Cosmin Cioboată Publicat: 10 noiembrie 2022, 17:43

Ciprian Marica, supărat pe Edi Iordănescu pentru că nu l-a convocat pe favoritul său: „Nu înțeleg! Are cele mai multe driblinguri

Ciprian Marica l-a criticat pe Edi Iordănescu

Ciprian Marica l-a criticat pe Edi Iordănescu / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • Ciprian Marica, supărat pe Edi Iordănescu pentru că nu l-a convocat pe favoritul său
  • Anunțul fostului atacant al naționalei României

Ciprian Marica este supărat pe Edi Iordănescu pentru că nu l-a convocat la națională pe favoritul său, Alexi Pitu, pentru meciurile amicale cu Slovenia și Moldova. Marica nu înțelege de ce selecționerul României n-a mizat și pe serviciile atacantului de 20 de ani, având în vedere prestațiile și cifrele excelente ale acestuia, în tricoul Farului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marica s-a bucurat de faptul că Iordănescu a chemat la națională mai mulți jucători tineri, precum Radu Drăgușin, Antonio Sefer și Mihai Popa.

Ciprian Marica, supărat pe Edi Iordănescu pentru că nu l-a convocat pe Alexi Pitu

În același timp, Ciprian Marica nu s-a putut abține și l-a atenționat pe Edi Iordănescu că și Alexi Pitu ar fi meritat o șansă.

Reclamă

Fostul internațional a scos în evidență faptul că Alexi Pitu este jucătorul cu cele mai multe driblinguri reușite în actualul sezon din Liga 1.

„Pe mine mă bucură faptul că sunt jucători tineri convocați și Edi Iordănescu face aceste încercări, dar nu înțeleg de ce nu îl văd pe Pitu acolo. Dacă tot îl iei pe Sefer, nu văd de ce nu l-ai lua și pe Pitu să-l vezi cum se comportă, mai ales că e un jucător care marchează.

Reclamă

Dacă îi lipsea golul lui Pitu până acum, acum vine și finalizarea. E jucătorul care are cele mai multe driblinguri, care are pasă decisivă. Nu înțeleg de ce nu îl iei și pe el la echipa națională. Mă rog, nu că nu înțeleg, dar ar fi putut să fie luat și el”, a declarat Ciprian Marica, la Pro Arena.

Alexi Pitu a marcat 3 goluri și a expediat 5 assist-uri în 15 meciuri, pentru Farul, în acest sezon.

România va disputa două meciuri amicale în această lună: cu Slovenia, pe 17 noiembrie, și cu Moldova, pe 20 noiembrie. Ambele partide ale „tricolorilor” vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Lotul convocat de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Slovenia și Moldova!

FRF a anunțat lotul de jucători convocat de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Slovenia și Moldova, ultima acțiune a echipei naționale în 2022.

Dintre cei 26 de jucători convocați, 6 sunt eligibili și pentru naționala Under 21, iar 8 se află în fața unui potențial debut la prima reprezentativă. De altfel, media de vârstă a tricolorilor care vor intra de la finalul săptămânii în cantonament este una scăzută, 24,3 ani, conform frf.ro.

Alexandru Pantea, de la FCSB, Antonio Sefer, de la Rapid, Raul Opruț, de la Hermannstadt, și Mihai Popa, de la FC Voluntari, se află la prima convocare!

PORTARI: Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0), Mihai Popa (FC Voluntari, 0/0)

FUNDAȘI: Cristian Manea (CFR Cluj, 18/2), Alexandru Pantea (FCSB, 0/0), Adrian Rus (Pisa | Italia, 16/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 23/2), Andrei Burcă (CFR Cluj, 13/0), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 1/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 28/2), Raul Opruț (Hermannstadt, 0/0)

MIJLOCAȘI: Darius Olaru (FCSB, 7/0), Daniel Boloca (Frosinone | Italia, 0/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 7/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 8/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 1/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 43/2), Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba | EAU, 26/3), Andrei Cordea (FCSB, 4/0), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 3/0), Antonio Sefer (FC Rapid 1923, 0/0), Denis Drăguș (Standard Liege | Belgia, 3/0), Claudiu Petrila (CFR Cluj, 0/0)

ATACANȚI: George Pușcaș (Genoa | Italia, 32/10), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), Florin Tănase (Al-Jazira | EAU, 15/2)

Reclamă

Absenţe uriaşe pentru Edi Iordănescu

Cluburile din Italia şi Spania nu i-au las pe jucătorii noştri să vină la lot, pentru că meciurile nu sunt pe date stabilite de UEFA, astfel că echipele nu sunt obligate să-şi trimită fotbaliştii la acţiunile naţionalelor.

Astfel, Chiricheş, Radu, Raţiu, Paşcanu, Răzvan Marin (doar un meci), Man şi Mihăilă nu sunt prezenţi la meciurile menţionate mai sus. Nici Nicolae Stanciu nu a venit în Europa pentru cele două amicale.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:05
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România: „E presiune mare pe el!”
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA
Liga 1 • 27 mart., 16:24
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA: „O tâmpenie! Sunt indignat”