Închide meniul

Moarte șocantă în MMA! Un luptător cunoscut a decedat la doar 38 de ani

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2022, 12:12

Reclamă
Moarte șocantă în MMA! Un luptător cunoscut a decedat la doar 38 de ani

Profimedia

Moarte șocantă în MMA! Unul dintre cei mai cunoscuți luptători de MMA din ultimii 10 ani a decedat la doar 38 de ani.

Moarte șocantă în MMA! Unul dintre cei mai cunoscuți luptători de MMA din ultimii 10 ani a decedat la doar 38 de ani. Anthony Johnson, poreclit Rumble, era unul dintre cei mai cunoscuți luptători de MMA din ultimii 10 ani. Acesta a avut 19 meciuri în UFC și a luptat de 2 ori pentru centura de campion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rumble era cunoscut pentru forța sa de KO, având 11 astfel de victorii în UFC. Pe lista sa s-au aflat Glover Teixeira, fostul campion UFC, Ryan Bader, actualul campion Bellator, sau legendarul suedez Alex Gustafsson.

Moarte șocantă în MMA! A decedat la doar 38 de ani

Aseară, presa din SUA a lansat o știre extrem de tristă. Rumble a pierdut cea mai mare luptă din viața sa. Acesta suferea de mai mult timp de cancer limfatic, iar 2022 a fost groaznic pentru el.

De altfel, ultima sa apariție în cușcă a fost în mai 2021, când a câștigat prin KO în gala Bellator 258. De atunci, Rumble a intrat într-o luptă dureroasă cu boala pe care, în cele din urmă, a pierdut-o.

Întreaga comunitate de MMA deplânge dispariția unui sportiv respectat și iubit atât în ring cât și în afara lui.

Reclamă

Odihnește-te în pace, fratele meu. Pentru un tip care a pus frică în inima atâtor oameni, Anthony Johnson a fost o persoană grijulie„, a reacţionat fostul luptător Daniel Cormier când a primit vestea tragică.

Îmi sfâșie inima să aflu vestea tragică că Anthony Johnson a murit. Am un afiș cu el lângă biroul meu. Gândurile și rugăciunile mele se îndreaptă spre familia și prietenii lui„, a transmis şi John Gooden, comentator al meciurilor UFC.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și